Alege Restaurantul Select cu cele 4 săli de evenimente

Fiind în căutarea unui local pentru serbarea nunții, cu siguranță, ai scris pe lista de opțiuni Restaurantul Select. Reputația excelentă a Restaurantului Select se datorează în totalitate atitudinii profesioniste și orientării spre necesitățile voastre. Echipa noastră învață din fiecare eveniment organizat, iar în 6 ani de activitate avem peste 1000 de banchete la activ, ceea ce este un fundament solid pentru un eveniment perfect. De ce merită să alegi Restaurantul Select printre multe alte localuri din Chișinău?

sali de evenimente

1.Ai la dispoziție 4 săli de evenimente cu capacitate de la 15 la 250 persoane, unde vei organiza evenimente de orice amploare. Decorul sălilor este unul neutral și minimalist, astfel lasa spațiu pentru implementarea oricărei idei de decorații.

2.Îți oferim o terasă spațioasă și 2 bannere gratuit pentru întâmpinarea oaspeților și înscrierea mirilor. Pe lângă aceasta, îți oferim 45 locuri de parcare pentru automobilele invitaților tăi.

3.Poți alege un meniu după preferințele tale, pentru că sortimentul nostru include peste 300 gustări reci și calde. Cartea de vizită a restaurantului este terina de somon, care o poți servi doar în cadrul evenimentelor organizate la Select.

4.Beneficiezi de oferte pentru fiecare sală și sezon aparte, cât și pentru fiecare tip de eveniment: nuntă, cumătrie, zi de naștere. Astfel ai parte de o sumedenie de cadouri din partea noastră. Cadourile le plac tuturor, nu-i așa?

5.În sezonul rece beneficiezi de -20% reducere la costul meniului sau toate băuturile pentru eveniment, gratuit! Reducerile sunt un motiv excelent pentru a organiza nunta în perioada noiembrie-aprilie.

6.Odată cu semnarea contractului, vei primi un partener de încredere din partea noastră – administratorul evenimentului. Acesta va fi prietenul și sprijinul tău înainte, în timpul și după desfășurarea nunții, un fel de înger păzitor, de altfel.

7.Nu trebuie să-ți bați capul pentru căutarea candy bar-ului sau tortei miresei, pentru că la sala de ceremonii Select ești asigurat cu de toate. Avem un sortiment impresionant de torte pentru orice ocazie, iar candy bar-ul îl personalizăm și îl stilizăm conform tematicii nunții tale.

8.Poți lua toate băuturile alcoolice și nealcoolice de la noi prin serviciul de facto, ceea ce înseamnă că achiți doar cât s-a consumat. Prețurile la băuturi sunt absolut accesibile, iar pe lângă price list primești și cantitatea recomandată de băuturi per persoană, ca să fie suficient pentru tot evenimentul.

9.Îți punem la dispoziție o cameră hotelieră de 5 stele, unde vei putea rămâne după nuntă să te odihnești, iar aceasta este cadou din partea Restaurantului. Poți folosi camera hotelieră și pentru pregătirile înainte de eveniment.

10.Cu siguranță la eveniment vei avea și copii, iar ca aceștia să nu se plictisească îți punem la dispoziție cameră separată pentru ei. În această cameră ei vor putea să se joace sau să vizioneze un film animat, iar părinții pot savura fără de griji nunta. Asta ne face să fim în topul celor mai bune restaurante pentru botez.

Toate facilitățile și avantajele enumerate mai sus au fost create pentru tine, pentru ca nunta ta să fie una de vis. Poți vedea experiențele altor miri citind recenzii pe Google sau Facebook, iar dacă vrei să-ți celebrezi nunta la Restaurantul Select – nu ezita să ne contactezi la 069 500 900!  Suntem mereu aproape, pe rețelele sociale, Viber, Whatsapp, email și abia așteptăm să te cunoaștem și să planificăm nunta ta împreună!

Restaurantul Select – ales pentru tine!