5 Idei de nunti deosebite – Sfaturi de la sala de nunti Select

mireasa fericita

Fiecare mireasă își dorește ca nunta ei să fie deosebită, unicală și memorabilă. Pentru a atinge acest scop sunt multe ”instrumente”, însă în continuare vom evedenția 5 din ele care din perspectiva noastră, ca sala de nunti, sunt cele mai eficiente.

  1. Planificați, revizuiți și din nou planificați.

Nunta este un eveniment foarte complex, care are multe detalii și amănunte la care e nevoie de atras atenția. Pentru ca nimic să nu vă scape din vedere și pentru a putea ține cont permanent de toate nuanțele, planificați-vă totul din start, cât mai amănunțit, cu atât mai bine.

  1. Alegeți sala pentru nuntă, artiștii și programul, reieșind din gusturile oaspeților voștri

Odată ce nunta a început, cel mai important criteriu de măsurare a succesului este amosfera care predomină în locație, iar aceasta este formată în mare parte de dispoziția și percepția tuturor invitaților. Astfel, este absolut neapărat să țineți cont de gusturile, deprinderile și viziunile oaspeților voștri când alegeți stilul evenimentului. Chiar dacă nu vă ve-ți îndeplini toate fanteziile, ve-ți avea o nuntă veselă și plăcută, respectiv, memorabilă.

  1. Atrageți atenție deosebită moderatorului – el este cheia unui program bine conturat

În caz de majoritatea oaspeților sunt tineri, invitați un moderator de vogă, care știe să fac glume moderne, este pe aceeași lungime de undă cu toată lumea și ”are instagram” :). Dacă însă publicul vostru este în mare parte mai în vârstă, optați pentru un prezentator mai reținut, tradițional, elegant și grațios.

  1. Străduiți-vă la maxim să vă eliberați ziua nunții și să vă odihniți din timp

Cu toate că ziua nunții este total dedicată mirilor, anume ei de obicei obosesc cel mai mult la eveniment. De dimineață puși pe treabă: coafuri, îmbrăcămini, sesiune video și foto, tradiții familiale și naționale, cununie, întâmpinarea oaspeților, primul dans, atenție continuă de la toată lumea. Nicidecum nu am de gând să vă sperii – totul oricum va fi în regulă – însă totuși străduiți-vă la maxim să vă eliberați ziua, în așa mod ca să aveți forțe și bună dispoziție până dimineață.

  1. Alegeți oameni și echipe ci nu locuri și lucruri

În domeniul organizării evenimentelor factorul determinant și cu siguranță cel mai important sunt oamenii. Astfel, dacă aveți o echipă bună în spate, ve-ți avea un eveniment de succes în orice locație și în orice împrejurări, iar o echipă mai proastă va transforma în dezastru o sărbătoare petrecută în cea mai bună locație, cu cele mai bune condiții.

Anume din acest motiv:

  • Alegeți un restaurant pentru nunți care are o echipă bine consolidată, și are toate procesele bine puse la punct;
  • Alegeți o echipă artistică mai mică dar cu adeverat profesionistă, decât una mare, dar amatoare. La urma urmei, un Dj și un moderator de clasă superioară, decât un taraf sau band de mâna a treia.
  • Alegeți decoratori care au gust, experiență și care vă vor înțelege din jumătate de cuvânt, decât o agenție cu multe decorații, dar care lucrează doar de dragul făcutului.

 

Sper că acest articol v-a fost de folos. Vă doresc cu drag și sinceritate o nuntă deosebită și memorabilă!

<3,
Carolina.