Sfaturi pentru o nuntă de vis iarna – sala de nunți Moldova

Deși sunt mai puțin populare, nunțile organizate în perioada de iarnă au un farmec aparte. În acest sezon, aproape orice sala de nunți Moldova au oferte speciale care îți oferă reduceri și bonusuri.  Dacă te-ai decis deja să organizezi nunta iarna, atunci trebuie să ții cont  de câteva momente. Le-am sintetizat în câteva sfaturi pentru o nuntă de vis iarna:

sala de nunti moldova

1.Alege o vestimentație potrivită

Timpul de afară poate fi prielnic, însă totuși pentru sezonul de iarnă trebuie să optezi pentru o rochie mai închisă, cu mânecile lungi. Poți combina rochia de mireasă cu o blană în nuanțe pastelate, un pulover alb de lână sau un șal cu motive tradiționale. Poți fi stilată și elegantă fără a sacrifica sănătatea ta. Pentru mire, iarna ar fi mai potrivit un costum elegant cu o vestă călduroasă care poate fi combinat cu niște accesorii mai speciale.

2.Caută un restaurant accesibil

În perioada rece, deseori transportarea este anevoioasă, din cauza zăpezilor. De aceea, este mai bine să alegi un restaurant, care este amplasat în oraș, pentru ca oaspeților să le fie comod să vină la eveniment. Pentru nuntă organizată în perioada de vară, poți opta și pentru o nuntă în aer liber sau în afara orașului.

3.Alege un meniu mai consistent

Iarna este perioada când avem nevoie de mai multă energie, de aceea trebuie să formezi un meniu mai consistent. Alege mai multe gustări din carne, pește, dar nu uita și de un echilibru al tuturor bucatelor. Cel mai bine este să ceri recomandări de la administrator sau bucătarul restaurantului. Alege din toată lista de restaurante acel local care oferă flexibilitate ce privește meniul.

4.Planifică luna de miere din timp

Pentru că iarna este o perioadă solicitată atât pentru vacanțele la munte, cât și pentru destinații mai exotice, trebuie să planifici luna de miere din timp. În plus, pentru această perioadă și prețurile sunt mai mari, de aceea alege destinația cu mult timp înainte ca să prinzi și un preț mai bun.

5.Folosește atuurile iernii în favoarea ta

Spre exemplu, ai putea schimba limuzina pe o sanie trasă de cai sau ai putea opta pentru un candy bar cu fulgi în loc de unul cu flori. Iarna are și avantajul de a avea un decor natural deosebit, iar fotografiile de la nunțile de iarnă sunt absolut spectaculoase! Unele restaurante oferă și decorațiuni tematice, iar pentru întâmpinare oaspeților poate fi amenajată în interior o zonă specială, pe când vara vei opta pentru un restaurant cu terasă.

Sperăm că aceste sfaturi îți vor fi de folos în planificarea nunții, iar noi îți dorim un eveniment de neuitat!