POSIBILITĂȚI NELIMITATE – SERVICII DE CATERING PENTRU BUSINESS SAU CHIAR CATERING ACASĂ

Sunt sigur că fiecare dintre voi nu o dată a auzit de catering service, însă întrebarea este: cunoașteți voi oare toate posibilitățile unui catering restaurant? Ridic astăzi această întrebare pentru că foarte des văd mirarea clienților noștri atunci când le spun că este posibil și mai mult ca atât, des se practică comandare de catering acasă. De exemplu pentru o zi de naștere sau pentru o recepție. Posibil ca pentru cineva dintre voi această noutate să fie chiar noutate …așa că, haideți să discutăm!

 

Doar un pic de istorie: defapt conceptul servicii de catering a apărut încă la începutul secolului XIX, în Statele Unite (straniu că nu în Chișinău J). Inițial ideea acestei afaceri consta în ”deservirea” lucrătorilor care munceau la construcția unui zgârie nori Philadelphia, însă foarte repede afaceriștii din domeniu alimentației publice au înțeles că posibilitățile acestor servicii sunt extraordinar de mari. Așa, acum avem companii de business catering care pot organiza în orice locație, orice eveniment. De exemplu un team building în pădure, pentru 1000 de angajați, cu aparataj muzical, scenă, mese, scaune, decor, veselă, mâncare și deservire identică cu cea de la cele mai bune restaurante din oraș.

 

Așa ceva este foarte posibil și chiar Dumneavoastră ați putea să comandați așa un banchet. Desigur dacă aveți 1000 de angajați. Defapt, în acest caz nu contează cât de mare vă este echipa, pentru (că cu) același succes ați putea să solicitați un catering meniu pentru 20 de persoane, în oficiul vostru. Aceasta și este defapt ideea serviciului – organizarea și deservirea oricărui tip de eveniment, fie vorbim despre catering business sau despre catering nunta.

 

O altă posibilitate pe care o aveți este să invitați o echipă de catering chiar la domiciliul Dumneavoastră. În ultimul timp, noi, cei din domeniu, simțim un trend bine definit în această direcție. Zile de naștere, recepții, sau chiar petreceri cu prietenii – dacă nu vreți să vă gândiți la mâncare, gătire, servire iar apoi spălare de vase, dar totodată vreți ca oaspeții voștri să aibă parte de o masă bogată – comandați deservire la domiciliu. Nu vă costă cu mult mai scump și doar închipuițivă cum se vor simți invitații voștri atunci când îi va deservi un chelner bine aranjat și instruit…