ALEGEŢI CATERING ACASĂ

Oriunde v-aţi plănui petrecerea, puteţi fi siguri că Select Banquet Hall va fi alături ca să vă ofere servicile sale la cel mai înalt nivel. Specialitatea noastră este reprezintată de catering evenimente care vor fi plănuite şi puse la punct de către personalul nostru experimentat.

Suntem cei mai buni la ceea ce facem şi suntem pregătiţi să vă propunem serviciile noastre pentru orice fel de eveninment însemnat pentru dumneavoastră. Suntem unicul restaurant în Chişinăucare vă propune cele mai avantajoase condiţii şi preţuri la comanda dumneavoastră. Suntem bucuroşi când clienţii noştri rămân cu adevărat satisfăcuţi de eforturile noastre. Meniul include tot spectrul de băuturi şi catering cocktail va fi proaspăt şi răcoritor ca şi cum l-aţi fi comandat într-un restaurant pe loc. Orice eveniment precum o nuntă sau cumătrie necesită o planificare minuţioasă şi o echipă de specialişti unită în dorinţa sa de a propune totul ce este mai bun şi calitativ.

Chiar dacă sărbătoriţi acasă şi doriţi să aveţi o atmosferă caldă şi prietenoasă în cadrul familiei puteţi să optaţi pentru serviciul catering de la Select Banquet Hall pentru ca festivitatea voastră să strălucească şi mai aprins. Preţul catering este unul avantajos şi direct proporţional cu plăcerea primită.