SALA PENTRU ZI DE NAȘTERE – CHISINAU

Este greu să găsești un restaurant in Moldova care să nu lucreze în regim special, pentru tot felul de ceremonii și petreceri. Dintr-un punct de vedere așa se petrece din cauza profitului iar din altul, din cauza că există o cerere foarte mare de așa gen de localuri. Moldovenii iubesc să sărbătorească și adesea chiar au o sală căreia sunt fideli.

Doar o sală pentru zi de naștere în Chișinău

Nu degeaba am început să vorbesc despre fidelitate, pentru că anume datorită faptului că oamenii permanent aleg același restaurant – evenimentele lor sunt permanent de succes. Administratorii deja le cunosc preferințele, chelnerii știu publicul, și chiar beneficiarii sunt asimilați din start cu toate nuanțele evenimentului. Astfel sărbătoarea devine mult mai simplă în organizare și deservire.

Totodată, atunci când vorbim despre localuri pentru zile de nastere in Chisinau doar nu avem in vedere ca acestea sunt strict specializate pe asa ceremonii. Desigur că în ele se poate de petrecut și alte sărbători familiale. De exemplu, cumătriile.

Aceeași sală și pentru cumatrie

Un concept total diferit, cu alt program, un număr mai mare de invitați, altă durată și alt meniu. Însă este cert faptul că dacă aici lucrează aceeași oameni, cu aceeași beneficiari – simplitatea în organizare rămâne implicită. De aceea un restaurant botez poate fi ales și pentru nuntă, sau invers. Important nu este atât locul cât oamenii care participă la crearea evenimentului. Cu cât legăturile dintre acești oameni sunt mai apropiate, cu atât este mai plăcut să lucrezi, să planifici și de ce nu – să treci peste momentele mai complicate. Căci fără ele nu se petrece nici o serbare.

În plus, fidelitatea clientului de fiecare dată îi aduce un plus foarte considerabil: reducerile și bonusurile de mulțumire, care nu se vor fi prezente în orice restaurant care își prețuiește oaspeții săi loiali.