REVELION 2017 LA RESTAURANT SELECT BANQUET HALL IN CHISINAU

Cele mai atrăgătoare oferte de revelion 2017 vin din partea restaurantului care în fiecare an bucură clienţii săi cu cele mai mari surprize. Petrecerea de revelion din 2017 este una tematică, ca de obicei. Vă punem la dispoziție un meniu de tip ALL INCLUSIVE, foarmat din 14 gustări delicioase și o varietate largă de băuturi, așa ca să petreceți seara de revelion cu o masă bogată. Tematica serii este ”Celebrități Mondiale”. Aceasta va crea cea mai plăcută experienţă de revelion în Chişinău. Anul acesta ai deosebita șansă să te deghizezi în celebritatea preferată și să-ți vezi prietenii în aceeași ipostază. Vino de revelion 2017 la Restaurantul Select fii vedeta serii!

În noaptea de revelion alături de tine vor fi: Dara, Olia Tira, Valentin Uzun și Pasha Parfeny, care împreună vor crea cea mai inedită atmosferă de sărbătoare, așa ca un revelion în Chişinău să fie la un nivel cu banchetele de sărbătoare petrecute în toate capitalele europene.

Beneficiază de cele mai bune oferte revelion 2017 de la Restaurantul Select și participă la tombolă. Câștigătorii vor pleca într-un sejur în munții Slanic.

Rezervările revelion 2016 la numărul de telefon: 069500900