SALA DE BANCHETE IN CHISINAU SELECT BANQUET HALL. SALA DE NUNTA, RESTAURANT PENTRU BOTEZ

Găsirea unei săli de banchete in Chişinău este o sarcină care la prima vedere pare uşoară, luând in considerare multitudinea de oferte existente. Însă dacă luăm în calcul diferenţele privind raportul calitate/preţ, dar şi alte aspecte de natură organizaţională şi logistică, vom vedea că nu este deloc uşor să faci o alegere bună.

 

Select Banquet Hall vă poate pune la dispoziţie una dintre cele 3 săli de banchet în concordanță cu nevoile şi dorinţele dvs.  Puteţi rezerva o sala de banchete  pentru orice eveniment doriţi; de la nunţi şi botezuri până la serbări onomastice sau corporative. Aveţi la dispoziţie 3 săli de banchet cu capacităţi diferite, ceea ce vă oferă posibilitatea de a face o alegere potrivită evenimentului care urmează să-l organizaţi.

 

Dacă de exemplu, doriţi să organizaţi o nuntă sau căutaţi un restaurant pentru botez, cu siguranţă veţi fi încântat de localurile oferite de Select Banquet Hall. Fie că doriţi o petrece pe cinste cu mulţi invitaţi ori o serbare mai intimă cu rudele sau cu prietenii cei mai apropiaţi, veţi putea să sărbătoriţi şi să vă bucuraţi din plin de rafinamentul localului şi de meniul restaurantului. Veţi savura cele mai alese bucate atât din bucătăria noastră naţională cât şi din aceea a altor ţări.

 

Complexul dispune de o serie de facilităţi cum ar fi loc de joacă pentru copii, parcare proprie, terasă sau sistem de aer condiţionat. Toate acestea vă vor ajuta să scăpaţi de griji şi să vă bucuraţi de evenimentul pe care îl organizaţi.