Restaurante nuntă în Chișinău – când se face rezervarea

Cererea în căsătorie este un moment atât de emoționant, mai apoi urmează o perioadă de euforie, iar când ai revenit cu picioarele pe pământ înțelegi că mai departe începe organizarea nunții și grijile. Una dintre cele mai mari probleme este alegerea locației, pentru că succesul nunții depinde în primul rând de sală. În Chișinău sunt multe restaurante nunta poate avea diferit număr de invitați,  design diferit, primul pas este să analizați variantele cele mai potrivite evenimentului vostru. Cu cât timp înainte alegi restaurantul?

restaurante nunta, chisinau

Cu 6-12 luni înainte pentru siguranță

Cu cât mai mult timp înainte alegi și rezervi sala de nuntă, cu atât mai multe beneficii o să ai. Pentru tine, vei avea siguranța că sala și evenimentul va fi așa cum ți-l dorești, iar pentru restaurant va fi mai mult timp pentru pregătire. Dacă nu ai circumstanțe deosebite, atunci rezervarea cu 6-12 luni înainte îți va lăsa timp suficient la dispoziție pentru alte pregătiri: alegerea decorului, rochiei, programului artistic, serviciilor suplimentare etc.

Până la 6 luni pentru cazuri speciale

Experiența arată că există cupluri care se trezesc efectiv cu câteva luni înainte de eveniment sau au anumite circumstanțe mai deosebite. În acest caz, șansele ca să găsești sala nunta liberă în data concretă sunt foarte mici. Va trebui să alegi din zilele disponibile, iar noi chiar recomandăm să iei în considerație și zilele din mijlocul săptămânii. Deseori în aceste zile bonusurile sunt mai mari, iar evenimente mai puține. Asta înseamnă mai puțină îmbulzeală, cozi mai mici și în unele cazuri reduceri de preț.

Indiferent dacă ești din categoria celor care planifică totul din timp sau din categoria celor grăbiți, cu un pic de suport și dorință e posibil să ai o nuntă de vis. Noi îți dorim succes în organizare și pentru orice întrebare suntem deschiși să te consultăm și să te ajutăm.

Cu drag, echipa Restaurantului  Select