HOME CATERING SERVICE SAU CATERING ACASA

Catering Service

Serviciul de deservire a evenimentelor în orice locație, cu orice meniu și cu tot echipamentul necesar inclus, a apărut în Chișinău relativ nu demult, însă pe piață deja există mai multe companii care îl prestează. Astfel întrebarea alegerii rămâne deschisă.
În dependență de scopurile Dvs trebuie să alegeți și compania: dacă aveți un eveniment grandios puteți să comandați o echipa care prestează catering nunta. Așa puteți fi siguri că serviciile vor fi calitative, deoarece aceste companii posedă o experiență mare și au tot echipamentul necesar.

 Catering acasă

Iar dacă aveți un eveniment mai mic, puteți să alegeți o echipă mai mică, însă în acest caz succesul petrecerii nu este la fel de garantat. Totuși varianta cu companiile mari permanent este mai bună și deseori mai puțin costisitoare. Mai ales dacă catering-ul este prestat de un restaurant. Astfel, când alegeți echipa, trebuie să vă îndreptați pe vectorul: Chișinău, restaurant, catering. Iar dacă localul mai prestează servicii de organizare evenimente Chișinăuatunci în genere puteți fi siguri că totul va fi impecabil.

Meniu Catering

De obicei la evenimentele în locații netradiționale se servesc gustări compacte, iar petrecerea se face în format de fourchette sau banquet suedez. Însă uneori se pledează pentru banchetul clasic. Depinde de stilul evenimentului pe care-l planificați. Dacă vă doriți să aveți o atmosfera de restaurant – nunta, alegeți ceva grandios. Dacă însă aveți vă închipuiți o ambianță mai degajată, fără dress cod și pregătiri exagerate, alegeți o variantă mai mobilă.

În concluzie am să spun că defapt nu atât contează ce tip de eveniment vă doriți. În sens că o echipă de profesioniști, poate să vă transforme orice vis în realitate. Important este experiența pe care o are aceasta, numărul de angajați, diversitatea de servicii pe care o oferă, resursele de care dispun: mobilier, logistică, transport specializat, bucătărie mobilă, sediu solid, etc.
Pentru că adesea locațiile pentru deservire sunt nepregătite pentru consum de alimente, neapărat atrageți atenția la certificatele de siguranță calitate și calitate pe care le are compania. De exemplu ISO.

Vă doresc să aveți un eveniment impecabil!