ORGANIZARE DE EVENIMENTE: CUMATRIE

Localuri  ̶  cumatrii

 

Alegerea unei locații pentru petrecerea cumătriei este un lucru simplu dacă ai o pregătire corectă pentru acest pas. În primul rând trebuie să luați decizia în privința stilului evenimentului pe care vreți să-l organizați. Acesta poate fi un banchet clasic într-o sală de ceremonii sau un fourchette în aer liber, utilizând servicii de keitering. Variații sunt multe – important este să formulați o idee și să o comunicați specialiștilor în domeniu. Dacă sunt buni, ei vor putea da viață oricărui concept.  Pe lângă stilul evenimentului ar trebui să vă gândiți din timp la numărul de invitați pe care-l veți avea și la bugetul aproximativ pe care planificați să-l cheltui. După ce puneți la punct toate aceste momente, la sigur că puteți să luați decizia în privința localului pentru petrecere.

 

Restaurant  ̶  cumatrie

 

Dacă totuși ați optat pentru un banchet clasic, atunci alegerea restaurantului este probabil cel mai important pas pe care trebuie să-l faceți. Aici atrageți atenția la mai multe detalii:

  • Prețul meniului pentru o persoană și numărul de gustări incluse;
  • Competența, experiența și atitudinea personalului (administratori, bucătari, chelneri, pază);
  • Serviciile adiționale pe care le prestează (décor, băuturi, torta, candy bar și patiserie, etc). Dacă toate acestea sunt la prețuri rezonabile, scăpați de multe griji dacă faci o comandă unică pentru toate;
  • Posibilitățile sălii (Intrări și băi separate, odaie de joacă pentru copii, dotare cu tehnica necesară)
  • Prețurile adiționale pe care le are restaurantul;
  • Recenziile depsre restaurant (Facebook, Google, etc).

Dacă luați macar aceste momente în considerare, alegerea Dumneavoastră va fi corectă!

 

Organizare de evenimente

 

Anume acest punct deosebește toate restaurantele între ele. Aici intră competența întregului personal și diversitatea de servicii pe care le poate presta localul. De exemplu dacă restaurantul pe care la-ți ales face catering business, atunci cu certitudine va putea la nivel înalt să deservească ceremonia Dumneavoastră în aer liber.

 

Defapt un restaurant complex, care are și săli de banchet, și face catering evenimente, este pregătit pentru orice tip de petrecere, în orice locație și cu orice număr de invitați. Fie acesta un eveniment corporativ pentru o mie de oameni, sau balul de absolvire a unei generații liceene. Desigur că și cumatria copilului Dumneavoastră intră în această listă.

 

Pentru a primi oferta restaurantului nostru și o consultație gratuită în organizarea evenimentului, contactați-ne în orice mod vă este comod!