Cum să organizezi evenimente corporate în 10 pași

Organizarea evenimentelor corporate este o misiune importantă, care cade pe umerii managerului de resurse umane sau a managerului de oficiu sau a oricărei alte persoane responsabile. Fie că este seminar, conferință sau o petrecere a aniversării companiei, evenimente corporate necesită o pregătire minuțioasă. Vezi mai jos un checklist de pregătire în 10 pași:

evenimente corporate

1.Alegi scopul, formatul și programul evenimentului. Aici trebuie să stabilești durata, blocurile de discursuri oficiale și programul de networking.

2.Alegi locația, aceasta poate fi o sala conferințe clasică sau un restaurant elegant. La restaurant ai avatantajul să alegi un meniu variat și ai garanția unei mese bogate și delicioase.

3.Formezi programul artistic și cauți moderatorii, fotografii și videografii pentru eveniment. Ei sunt cei care vor asigura bunul curs al evenimentului, precum și vor captura cele mai minunate momente.

4.Planifici amplasarea meselor și stabilești zonarea evenimentului conform programului. Aceasta este foarte important pentru că vei ști din start cine și unde este amplasat în sala de conferință.

5.Pregătești prezentările oficiale, discursurile și decernările. Aici vorbim de pregătirea textelor, a prezentărilor power point, a video-urilor, pe un stick USB

6.Alegi formatul meselor, care poate fi banchet sau fourchette. Banchetul se potrivește mai multe aniversărilor și petrecerilor, iar fourchette-ul mai mult conferințelor și seminarelor

7.Formezi meniul conform formatului ales, în conformitate cu contingentul de persoane prezente la eveniment și durata acestuia

8.Alegi băuturile alcoolice și nealcoolice, ținând cont de perioada zilei în care se va desfășura evenimentul. Spre exemplu, în prima perioadă a zilei nu este recomandabil să fie băuturi alcoolice grele.

9.Coordonezi permanent organizare petreceri corporate cu superiorul, pentru a ține la curent echipa. De asemenea, este necesar să confirmi bugetul evenimentului cu departamentul financiar-contabil.

10.Vizitezi cu câteva zile înainte sala pentru evenimente și testezi echipamentul tehnic: boxe, proiector, microfoane ca să eviți surprizele neplăcute pe parcursul evenimentului.

Îți dorim succes în organizarea evenimentului tău și urmărește-ne pentru a fi la curent cu cele mai utile articole despre organizarea evenimentelor.