CATERING EVENIMENTE ÎN CHIŞINĂU

Firmele care organizează catering pentru evenimente sunt din ce în ce mai populare atât pentru persoanele fizice, cât şi pentru companii, întreprinderi şi organizaţii. Contractarea unei firme care poate organiza orice tip de eveniment prezintă multe avantaje.

 

În primul rând trebuie menţionat faptul că orice eveniment sau petrecere ridică o serie de probleme legate de organizare, meniu, aranjamente şi alte detalii. O firmă de catering evenimente are pregătite soluţiile necesare pentru coordonarea şi organizarea petrecerilor, clientului ne rămânându-i decât să aleagă opţiunile dorite. Fie că doriţi catering acasă, la sediul companiei la care lucraţi sau chiar undeva în aer liber, cu siguranţă veţi găsi oferte pe măsura aşteptărilor dvs.

 

Meniul evenimentului este foarte flexibil, firmele de catering evenimente acordând posibilitatea clienților de a selecta specialităţile şi preparatele pe care le doresc.

 

Dacă de exemplu daţi o petrecere la iarbă verde şi nu dispuneţi de logistica necesară, atunci puteţi închiria. Unele firme de catering vă pot furniza toate cele necesare unei petreceri; de la mobilier până la veselă şi decoraţiuni. Dacă vreţi să fiţi servit ca într-o sală de ceremonii, atunci puteţi închiria şi personal pentru evenimentul dvs., precum chelneri, coordonatori, maeştri de ceremonii sau agenţi de pază.

 

Preţurile la serviciile de catering variază de la companie la companie, dar şi petru faptul că există o mulţime de aspecte care pot influenţa costul final al evenimentului. În general, majoritatea firmelor de catering au o listă de preţuri adaptată diferitor evenimente, după care vă puteţi ghida.