Doar Bucate Selecte pentru serbarea ta


Cum arată un meniu de restaurant pentru banchete - Meniul Restaurantului Select

La un Restaurant clasic, oamenii vin să ia masa. De aceea valoarea lui cea mai mare este meniul și doar el trebuie să se pună accent. Însă la o sală de banchet sunt două atuuri și pe lângă meniul de banchet mai sunt importante posibilitățile organizatorice ale restaurantului: numărul de locuri, spațiu pentru dans, terasă pentru întâmpinarea oaspeților, atributică decorativă, odăi speciale pentru beneficiari, artiști, copii și desigur echipă specializată pe organizarea evenimentelor.

Un meniu de restaurant specializat pe banchete neapărat trebuie să fie bogat și diversificat, deoarece la fiecare eveniment sunt invitați diferiți oameni, din diferite regiuni și cu diferit preferințe. Astfel, meniul ideal a unui banchet va corespunde în totalitate cu gusturile tuturor invitaților. Oarecum, cantitatea niciodata nu garantează calitatea. De aceea, în primul rând atrageți atenția la recenziile foștilor oaspeți despre bucate sau mai bine cereți o degustație ca singuri să vă asigurați în rafinamentul gustărilor.

Meniul Restaurantului Select pretinde să fie și bogat, și rafinat. Vă punem la dispoziție peste 300 feluri de bucate pentru banchete, peste 100 de feluri pentru fourchette și candy bar. Pe lângă bucătărie de bază, Restaurantul dispune de patiserie și grill meniu. Delicatețea gustărilor desigur nu poate fi descrisă în cuvinte, de aceea vă recomandăm să citiți recenziile oaspeților noștri. Anume ei sunt acei liberi arbitri care determină un restaurant cu adevărat bun.



Meniu ideal a unui banchet este:

  • Bine planificat
  • Se va adapta special pentru fiecare fază a evenimentului
  • Corect diversificat
  • La formare se vor lua în considerare toți oaspeții și preferințele lor
  • Servit în timpul ajustat
  • Se vor calcula intervalele de servire și particularitățile evenimentului
  • Balansat și echilibrat
  • Se va forma așa ca mîncarea să ajungă pentru toată durata banchetului
  • Din timp degustat
  • Preventiv se va face o prezentare a meniului cu o parte din gustări