Petrecere de Revelion 2019 – The Imaginarium

The Imaginarium

În ultima seară a anului 2018 și în prima noapte din 2019, Restaurantul Select vă invită la un eveniment exclusiv – Petrecere de Revelion cu genericul The Imaginarium.

Pentru seara de Revelion am pregătit ceva absolut inedit, o seară de IMAGINARIUM, în care visele vor deveni realitate.  Ne dorim ca fiecare invitat să-și găsească personajul care îl reprezintă, să-și depășească limitele, savurând din combinația artei culinare și a spectacolului.

The Imaginarium este un eveniment de amploare, la organizarea căruia participă o echipă complexă. Decoratorii pregătesc un ansamblu scenic excepțional – atmosfera unui bal modern, elegant și pasionant. Creatorii programului lucrează la un un show inedit și interactiv, iar regizorul de eveniment are grijă ca toate elementele să fie compilate într-o combinație perfectă.

Planificăm o seară mondenă plină de imaginație, mister și fantezie, la care vor fi prezenți cei mai de vogă artiști din Moldova: Natalia Gordienko, Pașa Parfeni și Valentin Uzun, iar Eugen Fărguțu va veni cu un Spectacol Coreografic original.

 ALL INCLUSIVE – MENIU ȘI BĂUTURI

    bauturi all inclusive   meniu de revelion