Petrecere de Revelion 2020 – Secret Faces

Revelion 2020

În ultima seară a anului 2019 și în prima noapte din 2020, Restaurantul Select vă invită la un eveniment inedit – o Petrecere de Revelion cu tematica Secret Faces.

În noaptea de Revelion te invităm să intri în jocul personajului Sherlock Holmes și să petreci o noapte criminal de interesantă. Pune-ți o MASCĂ – fii tu Secretul serii! Iar Sherlock nu va rezista tentației de a te descoperi.

Secret Faces este un eveniment grandios, în organizarea căruia este implicată o echipă complexă. Creatorii show-ului de Revelion pregătesc un program inedit și interactiv pentru fiecare, iar regizorul de eveniment are grijă ca toate elementele să fie unite într-o simbioză perfectă. Decoratorii creează un ansamblu scenic nemaipomenit- atmosfera unei seri moderne, plină de enigme și surprize.

Vei avea parte de un Meniu Select, Băuturi ALL INCLUSIVE, iar atmosfera incitantă va fi creată de Show Balet Coregrafic în regia lui Eugen Fărguțu. Ritmurile muzicale pe tot parcursul serii vor fi ghidate de DJ Oops, și la sigur vei fi provocat de muzica Live a formațiilor muzicale din Moldova „The One Band”, în frunte cu solistul Pavel Malyshev și „Angry Band” în frunte cu fermecătoarea Eugenia Sârbu.

 ALL INCLUSIVE – MENIU ȘI BĂUTURI

meniu de revelion 2020bauturi all inclusive 2020