Încredințează petrecerea corporativă profesioniștilor!

 

Sezonul petrecerilor corporative se declară deschis! După un an de proiecte, sarcini și muncă, tu și colegii meritați o petrecere corporativă pe cinste! Aceasta trebuie planificată din timp, ca să reușești să pui la punct toate momentele legate de organizare. Petrecerea corporativă este o investiție pe termen lung în echipă și este un motiv excelent de a-ți cunoaște mai bine echipa.

Te invităm să petreci banchetul corporativ la Restaurantul Select, unde vei găsi sala potrivită și vei sărbători finalul ultimului trimestru într-o atmosferă relaxantă. Dispunem de 4 săli de banchet cu capacitatea de la 15 la 250 invitați, așa că cu siguranță vei găsi sala potrivită pentru compania în care activezi. De asemenea, vei avea ocazia să savurezi deliciile culinare pregătite de bucătarii noștri. Pe lângă deliciile culinare și organizarea impecabilă a evenimentelor, am pregătit și o ofertă excepțională pentru petrecerea corporativă.

Cel mai important atu al ofertei este flexibilitatea cu privire la preț, pentru că am creat 3 pachete diferite de meniu, cu opțiuni diferite. Prin urmare, ai varietate și libertatea de a alege acel pachet care îți convine mai mult. Vrei să vezi oferta pentru petrecerea corporate?

Solicită detalii la numărul 069 500 900 sau office@select.md!

Încredințează petrecerea corporativă profesioniștilor!