ORGANIZĂM BANCHETE CORPORATIVE AȘA CA BENEFICIARII SĂ RĂMÂNĂ ÎN PLUS

petrecere corporativa la restaurant

 

Petrecerea corporativa de revelion, alături de toată echipa, este unul din cele mai așteptate evenimente ale anului. El trebuie să fie vesel, memorabil și cel mai important – motivatoriu pe un an întreg, pentru toată echipa.

Al doilea, însă nu după importanță, moment care contează: costul accesibil la toată această motivare. Corporativul desigur că trebuie să fie rentabil pentru beneficiar. Adică, se așteaptă o petrecere fastuoasă, la preț convenabil și de dorit să mai fie și un bonus în ofertă.

Din experiență cunoaștem toate aceste nuanțe și permanent oferim dragilor noști clienți anume aceea ce ei își doresc. Și în anul acesta Restaurantul Select oferă cel mai bun raport de calitate, cantitate și preț, din oraș.

 

Solicită oferta să vezi detalii: 069 500 900 sau office@select.md.
P.S. Cum fără surpriză..

De obicei, la fiecare corporativ, administrația companiei pregătește cadouri pentru toți angajații, astfel demonstrând cât de mult îi prețuiește.

Restaurantul Select la fel, prețuiește toți oaspeții săi. De aceea, am pregătit un cadou grandios pentru fiecare companie care va sărbători petrecerea corporate în una din sălile noastre.

 

Află detalii acum: 069 500 900 sau info@select.md.