ECHIPA ESTE VALOAREA NOASTRĂ CEA MAI MARE


Mai mult decât angajații unei firme pe organizare de evenimente - suntem o familie!

Atunci când totul se ține pe efortul oamenilor, coerența acțiunilor lor, rapiditatea de a acționa fără a pierde calitatea și profesionalism, echipa este cel mai valoros capital pe care-l poate avea o firmă specializată în organizarea evenimentelor și alimentația publică. Atunci când fiecare din membri pune în valoare succesul colectivului ci nu al lui în parte, se pot obține rezultate extraordinare, care întrec cele mai visătoare așteptări.

Cu toate că bucătăriile noastre sunt dotate cu cel mai modern echipament, doar datorită bucătarilor gustările sălii de banchet Select sunt atât de mult prețuite. Cu toate că toți chelnerii poartă o uniformă elegantă și grațioasă, doar datorită profesionalismului lor, invitații noștri numesc deservirea de la Select ca cea mai bună din Chișinău. Avem un sistem de lucru bine gândit și instrumentele necesare pentru a menține la nivel reputația Restaurantului, însă doar datorită aparatului de management și administrare, avem o armonie total între local și client, și între fiecare membru al colectivulu nostru.

Secretul prosperității noastre constă în unicitate și dorință de a ne perfecționa continuu și cu toate că mai avem încă multe obiective de atins, avem siguranța că o vom face, pentru că suntem împreună și suntem puternici! Tindem să fim cei mai buni organizatori de evenimente.

Echipa noastră

Certificate și premii:

ISO 9001:2008

ISO 22000:2005

NOTORIUM 2017

WEDDING AWARDS