DEZVĂLUIM GUSTUL PERFECTULUI...


Meniu de la Restaurantul Select - impecabil pentru nuntă, cumătrie sau oricare alt eveniment

Din prima zi de deschidere a Restaurantului, una din dorințele noastre de bază era să oferim tuturor oaspeților noștri o experiență deosebită, prin bucatele pe care le servim – fie că gătim un meniu de nuntă sau de eveniment corporativ. Această misiune rămâne valabilă și astăzi, și probabil va fi valabilă atâta timp cât în Moldova se fac evenimente cu bun gust – adică, veșnic. Bucătarii noștri sunt perfecționiști, deoarece doar în așa mod putem obține gustări fascinante – gust, miros, aspect și atmosferă – totul se ia în considerare.

Evenimentele în Republica Moldova sunt foarte deosebite și la ele sunt prezenți oaspeți din multe țări. De aceea, am creat un meniu de restaurant extins, care îmbină în sine peste 300 de gustări pentru format banchet și peste 100 de bucate pentru format fourchette, pe care le servim cu serviciu catering. Ne străduim să combinăm cu iscusință cele mai bune tradiții naționale în bucătărie (pentru că sunt excepționale) cu rețetele clasice europene, astfel creând concepte absolut noi în industria alimentară. Datorită acestui fapt și desigur datorită lucrului colegilor noștri din alte restaurante, am reușit să ridicăm bucătăria moldovenească la nivel european – așa ca ea să devină încă un motiv pentru care ne vizitează turiștii din străinătate.

Pentru că ne specializăm doar pe evenimente, am dezvoltat patiseria noastră și am personalizat tot meniul, așa ca gustările de la Select să fie incomparabile. Unul din cei mai importanți factori în bucătărie sunt produsele brute. Noi lucrăm doar cu produse de calitate: importăm sau procurăm de la producătorii noștri doar produse certificate și le verificăm menuțios înainte de gătire. Doar în așa mod, oaspeții noștri vor avea parte de o călătorie gustativă memorabilă.

Valorile meniului nostru:

  • - Este balansat și se potrivește cu orice eveniment
  • Majoritatea banchetelor necesită un meniu mixt - noi îl avem
  • - Fiecare gustare este originală și incomparabil cu alta
  • Cu excepția bucatelor clasice, avem recete personalizate pentru tot meniul
  • - Este gătit cu ajutorul celui mai modern echipament
  • Dispunem de o bucătărie modernă, cu utilaj calitativ, german și italian
  • - Este bogat și permite îmbinarea tuturor gusturilor
  • Noi luăm în considerare gusturile tuturor oaspeților, creând varianta optimă
  • - 99% din recenziile despre meniu noastre sunt pozitive
  • Părerea oaspeților este cea mai importantă - majoritatea din ei au fost uimiți