Top 10 cele mai importante puncte de luat în considerare înainte de a contracta o companie servicii catering:

catering moldova

1.Bugetul: Stabiliți un buget clar și discutați-l cu furnizorul de catering înainte de a încheia un acord. Asigurați-vă că înțelegeți ce este inclus în preț și că nu există costuri ascunse.

2.Tipul de eveniment: Asigurați-vă că furnizorul de servicii catering are experiență în furnizarea de servicii pentru evenimentul dvs. fie că este vorba de o nuntă, cumetrie,  petrecere corporativă sau o întâlnire de afaceri.
La aceasta etapa trebuie să determinați formatul de servire a evenimentului: format banchet/ fourchette/ barbeque.

3.Meniul: Discutați cu furnizorul de catering despre meniul pe care doriți să îl aveți și asigurați-vă că pot oferi opțiunile de mâncare pe care le doriți. De regula, meniu catering se formează individual în dependență de preferințele comandatarului.

4.Candy bar, tort și băuturile: Întrebați furnizorul de catering dacă poate oferi gustări dulci precum candy bar, torta și băuturi pentru evenimentul dvs. Dacă da, asigurați-vă că aveți o gamă de opțiuni disponibile.

5.Personalul: Asigurați-vă că furnizorul de catering are suficient personal pentru a gestiona evenimentul dvs. și că aceștia sunt bine instruiți și experimentați.

6.Locația: Asigurați-vă că compania de catering poate furniza servicii la locația dvs. sau că aveți o locație adecvată pentru evenimentul dvs. Este unul din cele mai importante puncte de ales, caci locatia implica si costuri suplimentare de transport. Cu cat mai dotata este locația, cu atat mai usor va fi procesul de prestare a serviciilor. In cazul in care locația nu este acoperită – soluția ar fi instalarea corturilor; daca nu are sursă de lumină – un generator e vital.

7.Evaluările și recenziile: Verificați recenziile și evaluările online ale companiei catering pentru a vedea experiențele altor clienți.

8.Termeni și condiții: Asigurați-vă că înțelegeți toate termenii și condițiile contractului înainte de a semna și că sunteți de acord cu aceștia.

9.Planificarea în avans: Asigurați-vă că planificați în avans evenimentul dvs. și că vă faceți rezervările cu suficient timp înainte pentru a avea timp să faceți ajustări dacă este necesar.

10.Comunicarea: Comunicați în mod clar cu furnizorul de catering și asigurați-vă că aveți claritate asupra tuturor aspectelor ce țin de evenimentul pe care-l planificați.