Sala nunți Select – tendințe de organizare a nunților în 2019

Sezonul fierbinte al nunților pentru 2018 în mare parte s-a încheiat, deja activ se rezervează sălile de nunți pentru anul următor. Pentru a prinde o dată favorabilă în plin sezon, trebuie să te grăbești cu rezervarea sălii de pe acum. Anul 2019 vine cu tendințe noi de organizare a nunților, de aceea nu rata cele mai fierbinți noutăți de la sala nunți Select.

sala nunti

Nunți mai mici, tradiții mai puține

Această tendință se observă deja pe parcursul ultimilor ani, însă în 2019 vor fi tot mai puține nunți de la 150 invitați și mai mult. Acum cuplurile preferă o nuntă mai mică, cu rudele și prietenii cei mai apropiați. Tradițiile care erau prezente la nunți și banchete de 10 ani în urmă, acum se reduc la minim, pentru că mirii de astăzi vor un program mai lejer, cu  mai puține formalități. Această tendință se observă și în programul artistic al prestatorilor. Aceștia sunt nevoiți să se adapteze, pentru a rămâne competitivi.

Bucătăria europeană de mână cu cea tradițională

Ceea ce am observat pe parcursul ultimului sezon este că s-au schimbat preferințele privind meniul de nuntă. Tot mai mult vedem orientarea spre bucatele europene și gustările mai simple. În același timp, nelipsite de la orice masă de nuntă sunt gustările tradiționale: răcitura, sarmalele, plăcintele. Este important ca un restaurant pentru nuntă să vă ofere varietatea gustărilor reci și calde, ca să puteți satisface toate gusturile. La Select, avem peste 300 gustări în meniu, așa că putem forma sute de variații pentru a avea un meniu perfect.

Nuanțe mai neobișnuite pentru decor

Pentru 2019 o tendință populară în privința decorului este nuanța de violet închis și verde smarald. Aceste culori pot fi folosite ca contrast în accesoriile miresei, cravata mirelui, decorul și iluminarea sălii de banchet. Unele săli de banchet Chișinău oferă propria iluminare, ceea ce este o economie considerabilă pentru bugetul dvs. O altă tendință în decor sunt elementele de decor transparente, combinate cu elemente geometrice.

Nunți open air

Tot mai mult prind popularitate nunțile open air, pentru că acestea sunt în sânul naturii și elimină tonul de formalitate pe care îl are sala de banchet. Pentru nunțile open air există două alternative: fie alegi un local cu terasă open air, fie alegi un serviciu de catering pentru nuntă. Fiecare opțiune are avantajele și limitele sale. Ultima are avantajul de a alege orice locație, orice plan al evenimentului și elimină barierele legate de spațiu.