Restaurantul Select – petrecere de Revelion ALL INCLUSIVE

restaurantul, select, revelion

Deja iarna și-a intrat pe deplin în drepturi, iar în oraș se instaurează atmosfera de sărbătoare. Și noi ne-am decorat restaurantul în tematica sărbătorilor și ne pregătim cu pași mici de noaptea de Revelion. Ținând tradiția anilor precedenți, și în acest an am lansat petrecerea tematică de Revelion – The Imaginarium. Evenimentul este inspirat din magia sărbătorilor de iarnă, când fiecare din noi visează la o lume de poveste. Pentru cei care vor veni la petrecerea noastră avem și un dress code special, ne dorim ca fiecare să-și găsească un personaj sau o ținută care îl reprezintă.

Pentru copii, am pregătit un program dedicat anume lor, iar drept inspirație le va servi tematica Imaginarium. Ca și la alte ceremonii, am organizat zone de distracție pentru copii, fotozonă, ateliere handmade, zonă cinema și disco. Știm că copiii sunt selectivi la mâncare, de aceea am elaborat un meniu special pentru ei cu gustări și băuturi preferate de copii. De la mic la mare, copiii vor găsi o ocupație pe plac, participând la programul distractiv alături de animatori.

Pentru maturi, programul va fi unul grandios, divers, care va implica participare celor mai de renume artiști. Ceea ce diferențiază sala de banchete Chișinău Select este organizarea regizată a evenimentelor. Planificăm până la cele mai mici detalii petrecerea de Revelion, iar surpriza serii vor fi Valentin Uzun, Pașa Parfeni, Natalia Gordienko. De asemenea, am pregătit un show coreografic de excepție care cu siguranță te va cuceri. Deja al 6-lea an la rând organizăm acest eveniment și în fiecare an avem recenzii excelente, iar familii întregi revin să sărbătorească anul nou la noi.

Te invităm să fii parte a acestei lumi a imaginației, participând la eveniment. Vezi detalii în evenimentul nostru pe Facebook, iar dacă deja ai luat bilet dă Going și invită-ți și prietenii! Detalii despre meniu, băuturi și program vezi pe revelion.md. Pregătește-ți un costum sau o ținută original și noi te vom premia! Vom fi bucuroși să te vedem la Revelion la sala de ceremonii Select.