Restaurante cu terasă pentru evenimente grandioase

Pentru sezonul estival, terasa este un must-have pentru orice local sau restaurant Moldova. Pentru evenimentele importante din viață cum ar fi nuntă, cumătrie sau jubileu, recomandăm să alegi un restaurant care va include diverse funcționalități: terasă, cameră pentru copii, cameră pentru echipa artistică etc.  Terasa are roluri și utilizări multiple: ca zonă de întâmpinare a oaspeților, ca zonă pentru înscriere în cazul nunților, ca spațiu pentru sesiuni foto și socializare.

restaurante, evenimente Ca zonă de întâmpinare a oaspeților
Orice eveniment începe cu un fourchette, la care oaspeții sunt întâmpinați cu un pahar de șampanie și niște fructe de sezon. Terasa este cea mai potrivită pentru întâmpinare, deoarece oaspeții vor avea mult spațiu și aer liber. Căutând un restaurant evenimente, o atenție deosebită necesită terasa. Cele mai importante aspecte la o terasă sunt capacitatea ei, acoperirea, stilistica și mobilierul. O terasă frumoasă va asigura un început de eveniment memorabil.

 

Ca zonă pentru înscriere
Din experiența noastră, mai ales în perioada de vară, înscrierea se face la restaurant cu terasa. Aceasta poate fi înscrierea oficială, dar și una simulată. Un restaurant modern dispune de mobilierul și decorul necesar pentru înscriere, astfel ca ceremonia oficială să decurgă memorabil. Decorul oferit diferă de la restaurant la restaurant, iar în cazul în care vrei un decor deosebit, apelează la o agenție de decor.

 

Ca spațiu pentru sesiuni foto
Unele săli de evenimente oferă stand pentru banner, la care puteți face sesiunea foto. La Restaurantul Select, vei primi 2 variante de bannere gratuit. În cazul în care vrei să-ți personalizezi evenimentul cu un stand mai deosebit, poți face un banner la comandă cu data evenimentului și numele vostru. Ca rezultat, vei avea multe fotografii și video-uri minunate și amintiri de neuitat.

 

Îți dorim succes în organizarea evenimentului tău și sperăm că acest articol ți-a fost de folos. Pentru a vedea și alte articole utile, îți recomandăm să urmărești blogul nostru și să distribui informația prietenilor tăi.

Cu drag,
Echipa Restaurantului Select