PRET CATERING SELECT BANQUET HALL

Pentru a putea calcula cât mai exact preţul serviciilor de catering este necesar să contactaţi firma da catering pe care doriţi să o contractaţi şi să stabiliţi de comun acord gama de servicii pe care le doriţi pentru evenimentul dvs. Înainte însă de a face acest lucru este bine să cunoaşteţi câteva sfaturi utile care privesc organizarea unui eveniment în altă parte decât la restaurant.

 

Meniul este fără îndoială un factor major care influenţează preţul serviciilor de catering. Majoritatea firmelor vă oferă posibilitatea să stabiliţi de comun acord atât lista de preparate şi specialități cât şi gama de băuturi pe care le veţi consuma. Preţul la carering depinde foarte mult de  numărul de porţii pe care le veţi comanda şi de aceea faceţi tot posibilul să cunoaşteţi numărul de invitaţi care vor lua parte la eveniment.

 

O altă componentă a preţului la catering o reprezintă personalul angajat pentru deservirea participanţilor la eveniment. Numărul de chelneri sau agenţi de pază care supraveghează buna desfăşurare a evenimentului poate creşte simţitor costul total al serviciilor.

 

Închirierea de mobilă, veselă şi decoraţiuni este la fel o componentă importantă a preţului. Este importantă şi locaţia unde va avea loc evenimentul. Distanţa de la sediul firmei de catering pentru evenimente până la locul petrecerii poate să crească preţul final al serviciilor.

 

Nu în ultimul rând trebuie să atrageţi atenţia la tipul de eveniment pe care doriţi să-l organizaţi. Majoritatea firmelor de catering au o listă de preţuri standard pentru diferite evenimente după care vă puteţi ghida.