Oferta restaurant botez și cumătrie

restaurant botez, cumatrie

Primul eveniment important în viața fiecărui om este botezul, de aceea, ca părinți merită să acordăm atenție și timp pentru pregătirea și organizarea botezului și cumătriei.  Îți dorești o cumătrie memorabilă? Alege cel mai bun local cu cea mai bună ofertă. Acesta poate fi o cafenea mică sau o sală de festivități. Ceea ce contează este să fie spațios, amenajat cu gust, kid friendly și să aibă un meniu pe toate gusturile. Dacă ești în căutarea celor mai bune restaurante pentru botez atunci trebuie să vezi oferta Restaurantului Select.

restaurant cumatrie, botez

Pentru o cumătrie mică, până la 26 persoane, îți punem la dispoziție sala Select. Aceasta este confortabilă, amenajată cu gust, perfectă pentru cumătrii sau zile de naștere. Prețul meniului începe de la 600 lei, iar deservirea o primești ca bonus. Meniul include 7-8 gustări reci și 2-3 gustări calde și se formează absolut individual. Un alt avantaj este că poți alege un pachet de meniu pentru copii, diferit de meniul pentru maturi. De asemenea, vei beneficia de decorul sălii gratuit și meniul pentru echipa artistică. Apropo, dacă cauți o sala pentru zi de naștere Chișinău, tot sala Select ți se potrivește și vei beneficia de aceleași condiții ca și pentru cumătrie.

restaurant botez si cumatrie

Pentru o cumătrie până la 100 persoane poți alege sala Neoclasic. Este o sală spațioasă și luminoasă iar mare surpriză este camera pentru copii, ceea ce diferențiază Restaurantul Select de alte localuri pentru cumătrii Chișinău.  Meniul pentru cumătrie începe de la 980 lei, plus 10% deservirea. În zilele de Luni-Miercuri beneficiezi de 20% reducere la meniu, Joi – 10%.  În dependență de numărul de persoane, puteți primi mai multe bonusuri, cum ar fi: ceai și cafea nelimitat, meniu pentru echipa artistică, decorul sălii, candy bar, fourchette. Mai mulți invitați – mai multe bonusuri! Pentru rezervări și detalii, apelează 069 500 900!