Sala de nunți în Chișinău – ce conține un meniu bun

De multe ori, după petrecerea unei nunți feedback-ul sună în modul următor:  „În principiu, a fost ok, doar că mâncare puțină” sau „Unele gustări nu s-au mâncat deloc”. Meniul depinde în primul rând de sala de nunți pe care o alegi. Pe lângă designul sălii, este foarte important ca oaspeții să fie sătui și mulțumiți de masă și deservire. Pentru aceasta, trebuie să știi ce diferențiază un meniu bun de unul obișnuit.

sala de nunti in chisinau

1.Țineți cont de preferințele tuturor invitaților

Deși voi sunteți eroii acestui eveniment, când se creează meniul trebuie de luat în calcul preferințele tuturor oaspeților. Posibil la eveniment să fie persoane vegetariene sau vegane, în acest caz trebuie de balansat gustările cu și fără carne. Pentru copii, de obicei se întocmește un meniu separat care conține gustări iubite de copii. În cazul în care vei ține cont de aceste sfaturi, cu siguranță toți oaspeții vor rămâne satisfăcuți indiferent că este nuntă sau zi de naștere.

2.Balansați gustările reci

Gustările reci sunt în număr de 10-12 și trebuie să includă și carne, și pește, și brânzeturi, și legume proaspete sau coapte. Gustările trebuie balansate ca să includă poziții variate, așa veți îndeplini toate gusturile oaspeților. Din multitudinea de restaurante nunți, la Select vei găsi peste 300 gustări, iar alegerea îți aparține în totalitate. Totuși, ar fi bine să ții cont și de sugestiile noastre, pentru că după atâtea nunți organizate știm foarte bine care poziții sunt cele mai iubite de către oaspeți.

3.Alegeți gustări fierbinți consistente

Prima servire a gustărilor fierbinți se face după 20 minute după ce oaspeții s-au așezat la masă și ea trebuie să fie cea mai consistentă. Recomandăm gustările din carne sau pește, cea mai preferată de oaspeții noștri este Platoul de la bucătarul-șef sau King Klip. A doua servire este un pic mai ușoară, de aceea recomandăm să alegi șold de iepure cu sos de hribi și polenta. Poți merge și pe varianta de servire individuală, ea se întâlnește în mai puține localuri, însă este foarte comodă pentru invitați.

Sperăm că aceste sfaturi ți-au fost de folos și te asigurăm că dacă vei ține cont de ele, vei avea o masă bogată și variată, iar toți oaspeții vor rămâne foarte mulțumiți. Formarea meniului este un proces simplu dacă știi cum să o faci corect, de aceea te invităm să apelezi la noi pentru organizarea evenimentului tău.

Cu drag, 
Echipa Restaurantului Select