Restaurante pentru botez în Chișinău -

cum să nu dai greș în alegerea sălii

În fiecare familie, nașterea copilului este un eveniment important și emoționant, mai cu seamă pentru părinți. Mai departe, urmează pregătirile pentru botez și petrecerea cumătriei, care sunt  de altfel, destul de solicitante. Un moment important în pregătiri este alegerea sălii la restaurante pentru botez.Vezi câteva sfaturi cum să nu dai greș în alegerea sălii de banchet, ca să ai o cumătrie de neuitat.

Trebuie din start să te decizi asupra numărului de invitați, ca să știi ce capacitate să cauți la sala de banchet. Te sfătuim să lași o rezervă de invitați, pentru că niciodată nu știi care va fi numărul final de oaspeți. În același timp, solicită de la restaurant informații privind numărul minim de invitați, ca să nu ai surprize neplăcute că trebuie să achiți locurile pentru cei care nu au venit. De aceea, este mai bine să alegi un restaurant care are mai multe săli de banchet, de unde să o alegi pe cea care se potrivește cel mai bine numărului tău de invitați.

Luând în considerație că cumătria este în primul rând sărbătoarea copilului, de aceea localul care îl alegi trebuie să fie adaptat pentru evenimente cu copii. Spre exemplu, să dispună de cameră pentru copii, unde ei să fie spațiu de joacă, astfel ca copiii să-și poată desfășura propriile activități. Un alt element important este ca restaurantul să ofere posibilitatea de a alege un meniu special pentru copii. Ar fi bine ca decorul restaurantului să fie unul cât mai neutru, ca să poți organiza propriul decor, de regulă la cumătrie se decorează sala cu baloane și flori.

Pregătirea pentru cumătrie trebuie să înceapă din timp, mai ales dacă e vorbă de un eveniment mare, de exemplu 70-80 invitați. Noi îți dorim succes în planificarea evenimentului și în cazul în care aveți nevoie de sală pentru cumătrie – vă așteptăm cu drag la Select!