Cum să alegi sala de banchete dacă ești peste hotare

Majoritatea dintre noi, au rude sau prieteni plecați peste hotare, însă există un eveniment care îi adună pe toți acasă – nunta. Fiind cel mai important eveniment în viață, mirii au nevoie de susținerea și suportul rudelor și familiei în această zi. Avem numeroase experiențe de prezentare a sălii de banchete și chiar rezervarea acesteia online. Citește articolul mai jos și vei descoperi cum e să planifici o nuntă integral, fiind la mii de km distanță.

1.Fă o listă cu restaurante de nunți în Chișinău

În Chișinău există mai multe restaurante de nunți, pentru toate gusturile și cu prețuri diferite. Fiind peste hotare, în primul rând trebuie să faci un research despre acestea. Urmează să contactezi cele mai bune restaurante, făcând un top după reputație. Poți solicita informații privind prețul, capacitatea sălii, oferte, servicii adiționale prin diverse metode, cum ar fi Facebook, Viber, Whatsapp. Un restaurant care se respectă, este accesibil și îți va răspunde cu promptitudine.

2.Solicită o prezentare live a restaurantului

În cazul în care ai ales câteva săli de nunți care îți convin după capacitate, decor, preț și oferte, solicită o prezentare video. La Restaurantul Select avem experiențe multiple în care prezentăm sala, ofertele și meniul online. Înțelegem că fiind peste hotare, mirii au nevoie de soluții mai speciale pentru a lua o decizie, de aceea suntem flexibili și ne adaptăm la fiecare situație. În timpul prezentării adresează mai multe întrebări managerului și află toate momentele ce țin de organizarea nunții.

3.Cere un feedback despre restaurant în grupuri tematice

Există mai multe grupuri și forumuri legate de nuntă și organizarea acesteia. Solicită un feedback de la alți miri care au organizat nunta în restaurantul pe care dorești să-l rezervezi și vezi o părere din experiențele reale ale altor cupluri. Așa vei înțelege care restaurant în Chișinău este capabil să-ți ofere cel mai bun meniu și cea mai bună deservire. Odată ce ai ales restaurantul, urmează rezervarea sălii, care poate fi făcută de oricine altcineva din rude, nu e numaidecât să fii în țară.

Cred că te-am convins că nunta poate fi organizată și planificată și de la distanță, iar vouă vă rămâne doar să reveniți înainte de eveniment în țară și să savurați ziua nunții la maxim. Dacă te afli peste hotare sau ai prieteni aflați acolo, distribuie acest articol și împarte-le această informație. Urmărește blogul nostru pentru a fi la curent cu alte articole utile despre nuntă, cumătrie sau orice altă ceremonie din viață.