Cum alegi servicii catering pentru evenimentul tău

Una din componentele cele mai importante pentru orice eveniment este asigurarea unui catering de calitate. Cum se apreciază calitatea la servicii catering înainte ca să faci comanda propriu zisă și să te bucuri sau, din contra, să regreți de serviciile prestate? Vezi câteva întrebări la care trebuie să dai răspuns înainte de a contracta o firmă de catering.

servicii catering

1.Cine este prestatorul de servicii și care e experiența acestuia

Pentru tine, ca beneficiar al serviciului, contează să primești un serviciu de calitate și să scapi de grijile organizării. De aceea, vezi ce experiență are firma X, dacă a mai deservit evenimente de așa dimensiuni și format. Analizează recenziile scrise de alte persoane care au beneficiat deja de serviciul de catering. De regulă, o companie care oferă un pachet full service pentru catering: meniu, deservire, mobilier, tehnică este una care are o reputație bună și merită încrederea ta.

2.Care e dimensiunea și formatul evenimentului

De dimensiunea și formatul evenimentului depinde și prestatorul ales. Spre exemplu, pentru o petrecere în oficiu, între colegi poți comanda doar livrare de mâncare de la un restaurant. Pentru un eveniment mai mare, care implică mai multe resurse trebuie să alegi doar companii profesioniste specializate pe catering. Nu te orienta doar după preț catering, ci în primul rând după necesitățile evenimentului.

3.Cum va fi organizat evenimentul

Un prestator de calitate va solicita mai multe informații privind evenimentul care urmează: durată, locație, număr de invitați, vârstă, contingent, sex și multe alte detalii. Apoi vei primi un plan al evenimentului, cine vor fi persoanele responsabile și cu desfășurarea fiecărei etape.

4.Ce servicii adiționale pot fi oferite

În afară de organizarea și deservirea evenimentului, compania poate oferi așa servicii ca candy bar, tort, servicii de bar. De asemenea compania de catering îți poate recomanda anumiți prestatori, cum ar fi: foto video, muzică, DJ etc. Trebuie să analizezi toate aceste momente pentru a alege un catering pentru evenimente de nota zece, de care să fii mulțumit atât tu, ca beneficiar, cât și invitații tăi.

Îți dorim mult succes în organizarea evenimentului!