Ce ne face să fim cel mai bun restaurant evenimente&catering

Există unele situații și întâmplări care ne confirmă faptul că mergem în direcția corectă. În continuare, vă voi relata o mică istorie, care ni s-a întâmplat recent. Am înțeles, că dedicația și profesionalismul cu care organizăm evenimentele ne ajută să fim cel mai bun restaurant evenimente și catering din Moldova. Nu o spunem noi, o zic clienții noștri și oaspeții lor.

Recent am avut plăcerea și ocazia să deservim un eveniment de 600 invitați la Palatul Republicii. Evenimentul a fost planificat și organizat la cel mai înalt nivel, iar după ce acesta s-a terminat am primit un apel mai deosebit. A sunat un domn, invitat la eveniment și ne-a zis că i-au plăcut enorm toate gustările servite de noi și candy bar-ul și ar dori să vină la noi la restaurant să mănânce încă o dată aceste gustoșenii. I-am explicat că evenimentul la care a fost domnul invitat a fost comandat prin serviciul de catering. Cateringul este organizarea complexă a evenimentului și nu doar o simplă livrare de mâncare. Comanda se planifică din timp, în dependență de data evenimentului și numărul de invitați planificat.

Suntem un restaurant catering, însă direcția de bază rămâne a fi evenimentele organizate în restaurant. Dispunem de mai multe săli de banchete, cu diferită capacitate, de la 15 la 250 invitați. Experiența noastră numără peste 1000 banchete organizate în restaurant: nunți, cumătrii, zile de naștere, petreceri, prezentări de produs, evenimente culturale și petreceri corporative. Ce ne face să fim cel mai bun restaurant catering cu cele mai bune săli pentru evenimente?

1.Viziunea clară, combinată cu o planificare detaliată

Știm care sunt obiectivele care vrem să le atingem și lucrăm asiduu pentru a ajunge la țelurile propuse. Viziunea noastră este să fim cel mai modern, cel mai accesibil restaurant, care organizează evenimente impecabile. Această viziune se aplică atât evenimentelor organizate în restaurant, cât și celor din afara lui.

2.Investiția pe termen lung – un personal calificat

Secretul unui eveniment impecabil sunt resursele umane de calitate. În timp ce în țară e criză, oamenii pleacă, noi investim tot mai mult în echipa noastră, creștem fiecare persoană și o susținem să devină cât mai bună pentru poziția sa. Un angajat competent va presta un serviciu de calitate și este echivalentul succesului companiei.

3.Adaptarea la condițiile pieții

Piața este în permanent schimbare, de aceea, pentru a rămâne competitive, ne adaptăm la aceste fluctuații. Pentru evenimentele în restaurant, am creat oferte avantajoase, pentru fiecare sală și sezon în parte. Pentru catering, dispunem de un sortiment impresionant de inventar și utilaje pentru evenimente de orice amploare.

Toți vor să fie cei mai buni într-un anumit domeniu, însă puțini cunosc care sunt eforturile necesare pentru aceasta. Toate componentele numite mai sus, ne fac să fim cei mai buni, iar acest calificativ l-am primit de la beneficiarii evenimentelor și oaspeții lor. Dacă vrei să te convingi, vezi recenzii despre noi.