CE ESTE O FIRMĂ DE CATERING

catering

Termenul de catering a fost introdus relativ recent în vocabularul moldovenilor, care nu prea ştiu de unde vine şi ce însemnătate are. Catering, din engleză denotă serviciul de preparare şi distribuire a mâncării la un anumit eveniment sau locaţie. Uneori mai este scris şi keitering.

 

Multe firme de organizări evenimente din Chişinău au şi meniuri catering alcătuite pentru tot felul de petreceri şi evenimente corporative sau personale. În timp ce unele firme de catering se rezumă doar la prepararea şi distribuirea felurilor de mâncare, alte companii oferă un set complet de servicii pentru organizarea de evenimente în spaţiu închis sau în aer liber.

 

Clienţii pot face schimbări semnificative în meniurile catering, alegând specialitățile preferate. Dacă un fel anume de mâncare vă este necunoscut, puteţi solicita referinţe despre specialitatea în cauză a bucătarului şef. De asemenea, la capitolul catering menu puteţi adăuga un asortiment larg de băuturi atât alcoolice cât şi răcoritoare.

 

Dacă alegeţi o firmă precum Select Catering Service, puteţi pune la punct diverse detalii despre aranjamentele şi decoraţiunile necesare cu coordonatorul de evenimente. După caz, firma Select vă poate asigura şi logistica necesară desfăşurării evenimentului.

 

Personalul calificat pentru deservirea invitaţilor intră în gama standard de servicii oferite. Clienţii pot alege vestimentaţia întregului personal.

 

Preţurile la serviciile catering diferă în funcţie de tipul de eveniment şi complexitatea acestuia.