BALUL DE ABSOLVIRE

Vezi aici Oferta pentru Bal de Absolvire 2019 >>

 

Organizarea unui bal de absolvire, este ultima etapa a perioadei de copilariei, dupa care foştii elevi păşesc  pe pragul vieţii adulte.  Pentru ca copiii lor sa aiba parte de o serbare cu adevarat memorabilă, parinţii încearcă să găsească cea mai potrivită sală de banchet pentru o astfel de sarbatoare de-a dreptul unică. De acea, daca dumneavoastră doriti sa organizaţi copilului dumneavoastră si colegilor săi balul de absolvire plin de impresii şi emotii de neuitat, atunci noi vă propunem sa vizitaţi cel mai potrivit restaurant pentru un astfel de eveniment –Select Banquet Hall.

 

Complexul nostru este reprezentat de trei săli de banchet pe orice gust, unde fiecare va putea simţi toată gama de emoţii a unui bal de absolvireDesignerii nostri s-au străduit ca orice element din sală să ofere fiecarui oaspete o atmosferă de confort si doar emoţii pozitive în timpul  festivitatii de absolvireFețele fericite ale tinerilor şi lacrimile părinţilor şi ale profesorilor sunt acele lucruri pe care noi le preţuim cel mai mult la astfel de evenimente ,de acea noi facem tot posibilul pentru ca dumneavoastră să trăiţi la  maxim aceste clipe preţioase.

 

Select Banquet Hall are sali de banchet care nu vor lasa pe nimeni indiferent . Sala Fusions este cea mai încapatoare sală, şi are o capacitate de pîna la 250 de persoane. De acea , dacă organizarea unui eveniment prevede un număr mare de oaspeţi, această sală va fi un loc ideal. Daca însă la eveniment se aşteapta un numar mai modest, atunci la dispoziţia dumneavoastră sunt sălile Neoclasic si Select.

 

În sălile complexului Select Banquet Hall copiii dumneavoastră vor uita de griji si probleme, iar ritmurile muzicii îi vor pune pe ritmul distracţiei si fericirii. Încă un plus este varietatea mare de bucate oferite în meniu, şi nu în ultimul rînd, un candy bar plin de deserturi. Ce poate fi mai bun, decît o gama largă de dulciuri, în care fiecare îşi va putea găsi desertul lui preferat?

 

De acea, nu pierdeţi şansa să organizaţi copiilor voştri un bal de absolvire în cel mai bun restaurant din Chisinau. Iar pentru oaspeţii nostri noi mai avem o oferta specială: de luni pîna miercuri toţi cei care doresc sa organizeze orice tip de eveniment, vor beneficia de o reducere de pîna la 15% ! Nu pierdeţi această ocazie, petreceţi sarbatorile dumneavoastră cu Select Banquet Hall!