Сum se amenajează sala de banchet pentru cumătrie

sala de banchet

Un restaurant modern include toate funcționalitățile necesare pentru orice tip de eveniment și se poate transforma cu ușurință în sală pentru nuntă, cumătrie, petreceri, conferințe sau oricare alt eveniment. Diferența o face decorul sau amenajarea sălii. La restaurantul Select se petrec tot felul de evenimente, iar cele mai colorate, mai interesante și mai vesele sunt desigur cumătriile.

Aceasta se datorează faptului că cumătria este un eveniment cu copii și pentru copii, iar nelipsiți de la o cumătrie sunt desigur animatorii și mimii. Amenajarea sălii de banchet depinde și de tematica cumătriei, cele mai populare sunt cele cu zâne sau prințese. Nelipsite sunt baloanele, compozițiile florale și alte decorațiuni, deoarece ele dau culoare evenimentului.

Baloanele sunt un tip de accesorii decorative foarte accesibile după preț și pot fi personalizate prin desen sau text. De asemenea populare sunt coloanele din baloane sau compozițiile, copii le adoră, iar ca fundal pentru fotografii acestea sunt minunate. Dacă veți invita animatori sau mimi la sala de banchet atunci baloanele vor fi și o parte din programul distractiv.  Copiii adoră să primească un animăluț din balon sau o floare, astfel considerați-le atât element de decor, cât și distractiv.

Candy bar-ul și torta la cumătrie tot pot fi un element de decor, atunci când acestea corespund coloristicii și stilului evenimentului. Acestea pot fi personalizate cu numele copilului sau un mesaj drăguț adresat oaspeților. La unele restaurante botez puteți beneficia de servicii suplimentare cum ar fi candy bar la un preț absolut accesibil. E și mult mai comod să luați serviciile suplimentare de la sala de cumătrie, veți economisi timp, bani și nervi căutând alți prestatori de servicii.

Cumătria de obicei e un eveniment mic, dar totuși necesită o atenție deosebită. De aceea, recomandăm să planificați totul din timp și în cazul în care noi vă putem ajuta cu ceva – nu ezitați să ne contactați.

Cu drag,

Echipa Restaurantului Select