Nunțile de iarnă – 3 mituri despre restaurante de nuntă

Perioada de vară este cea mai populară pentru organizarea nunților, însă nunțile în perioada de iarnă au multe avantaje. De ce totuși cuplurile aleg să petreacă nunta vara? Unii caută restaurant cu terasă, alții se orientează după majoritate,  însă cert este că aleg să facă nunta iarna doar cei mai îndrăzneți și neconformiști. Există câteva mituri despre dezavantajele nunților de iarnă, fiind populare printre tinerii care decid să se căsătorească. Am decis să le luăm pe rând și să demonstrăm cât de veridice sunt ele.

1.Decorul sălii va fi sărac și monoton

Acest mit se bazează pe ideea că vara este natură verde, totul este colorat, iar iarna, pe fundalul zăpezii, nunta va avea un decor slab. Un alt argument este că iarna nu sunt atâtea flori și compoziții câte pot fi vara, însă noi vom demonstra inversul. Unele restaurante nici nu activează în perioada de iarnă, însă la noi se fac nunți frumoase, cu decorațiuni de nu-ți poți lua privirile. Ca decor tematic pot fi utilizate ghirlande din conuri, fulgi și beculețe. Câteva idei de inspirație de la nunțile organizate la Restaurantul Select vezi mai jos.

restaurante

3.Masa nu va fi la fel de bogată

Pentru că vara este sezonul fructelor și legumelor proaspete, este așa un mit precum că iarna meniul de nuntă va fi mai sărac. Nu este adevărat, pentru că iarna este perioada când poți introduce gustări mai consistente, mai mult pește și carne, iar pentru băuturi poți alege glintwein. Fructele și legumele proaspete pot fi înlocuite cu cele uscate sau marinate, iar dacă tare vrei pe masă și legume proaspete, sunt anul împrejur și orice restaurant evenimente are provizii cu de toate. Iarna poți avea un candy bar deosebit, cu citrice și fructe de pădure, iar decorul pentru tortă poate fi realizat într-o sumedenie de variante.

3.Costurile sunt aceleași

Costurile de organizare a unei nunți includ alegerea unei săli de evenimente, decorațiuni, servicii suplimentare, foto-video, echipa artistică și multe altele. Puțini însă știu că iarna este mai econom să organizezi o nuntă, pentru că restaurantul și ceilalți prestatori oferă reduceri substanțiale la serviciile lor. Restaurantul Select are -20% reducere la meniu sau toate băuturile pentru eveniment, gratuit,  pentru nunțile în perioada de iarnă. Sună bine, așa e? Din economia făcută puteți pleca într-o călătorie în doi să savurați luna de miere.

restaurante

Sperăm și credem că te-am convins că  nunta în perioada de iarnă este o opțiune foarte bună și că toate cele descrise mai sus sunt doar niște mituri. Iarna, cu siguranță, se poate organiza o nuntă frumoasă, delicioasă și eficientă din punct de vedere al costului. Îți dorim succes în organizarea evenimentului tău și te îndemnăm să distribui acest articol prietenilor tăi, să-i convingi că nunta de iarnă este o opțiune demnă de considerat.