Servicii Catering la conferinte

servicii catering

Lansări de produs, prezentarea unui serviciu nou, conferințe și workshop-uri, toate sunt mai productive cu niste pauze de cafea și prânz.

Dacă ai și tu de organizat o conferință, citește pașii de mai jos pentru a afla specificul acestui domeniu.

Deci, s-o începem cu începutul. Mai întâi de toate trebuie să ai deja stabilite informațiile privind: numărul de persoane care vor participa la eveniment. Reieșind din numărul acestora, cauți o locație potrivită atât după capacitatea sălii, cât și locația fizică a sălii de conferință. De asemenea importante sunt detaliile ce se referă la durata evenimentului și evident data în care se va desfășura conferința. Acestea fiind puse la punct, poți purcede la căutarea unui prestator ce oferă servicii catering.

De regulă, o companie ce are experiență în domeniu o să vă ofere câteva întrebări pentru a defini cât mai precis informațiile privind evenimentul planificat. Pe lângă întrebările menționate mai sus, foarte probabil veți mai fi întrebați despre formatul evenimentului. Aici se referă la forma de servire a gustărilor și poate fi în format furshet sau banchet.


Furshet este cel mai des utilizat pentru conferințe cu un număr mare de invitați, presupune autoservirea gustărilor finger food de pe o masa cu o varietate de bucate. Acest format se potrivește pentru servirea în pauze dintre speakeri sau în timpul alocat pentru networking. E binevenit să fie acompaniat cu ceai/cafea. Avantajele servirii individuale sunt – alegerea pozițiilor dorite dintr-un sortiment mare de gustări.

servicii catering
Servirea în format banchet este potrivită pentru evenimente mai formale, deseori cu un număr mai mic de invitați. Se propun atât gustări servite la comun, cât și cele individuale. Un meniu catering se formează individual, dar cu sugestii și propuneri din partea prestatorului ce are un background in acest domeniu.

Catering service de la Restaurantul Select vă poate organiza orice tip de eveniment la locația dorită.