MENIUL RESTAURANTULUI DE NUNTĂ

Fiecare nuntă se deosebeşte în special prin meniul ei. Un meniu tradiţional oferit de orice restaurant pentru nuntă este compus din aperitiv, felurile principale şi desertul.

 

Aperitivul este în orice meniu al restaurantului de nuntă o introducere la masa festivă. Este format din tot felul de gustări frumos aranjate care au rolul de a stimula apetitul mesenilor. Pe lângă aceasta aperitivele sunt mai totdeauna o prezenţă pe masa festivă care încântă nu numai gustul dar şi ochiul şi mirosul prin varietatea de culori şi arome.

 

Felurile principale sunt grosul meniului restaurantului. Aici există o mulţime de feluri de bucate şi specialităţi care pot fi servite. De la tradiţionalele sărmăluţe sau friptură  până la specialități exotice din cele mai îndepărtate colţuri ale lumii. Mai toate restaurantele pot să vă ofere un meniu personalizat bazat pe un specific aparte; italienesc, francez, rus etc. La felurile principale pot fi servite atât specialităţi calde cât şi reci.

 

Desertul care are la bază tortul mirelui şi al miresei, este deliciul oricărui meniu de nuntă. În meniul restaurantului, la secţiunea desert puteţi găsi şi alte delicii cum ar fi o fântână de ciocolată sau platouri cu fructe frumos amenajate.

 

Băuturile sunt cel puţin la fel de importante ca şi mâncarea. Nu vă limitaţi la servire doar de băuturi alcoolice şi apă plată. Adăugaţi sucuri, cafea sau chiar ceai. Şampania trebuie să fie p prezenţă obligatorie pe orice masă de nuntă.

 

Multe restaurante au şi opţiunea catering menu, pentru cei care sărbătoresc şi în alte locaţii.