069 500 900

Evenimente corporate și seminarii

Suntem conștienți de importanța evenimentelor corporate sau a conferințelor de afaceri. Fiecare participant la procesul de lucru așteaptă de la o companie sau alta, rezultate productive, care vor avea un impact pozitiv asupra derulării ulterioare a activității sale. Scopul unui eveniment corporate este de a diminua stresul și a degaja atmosfera dintre angajați, îmbunătățind comunicarea între membrii colectivului și diferitele departamente. În așa fel, are loc schimbul de opinii, se discută și se ciocnesc pahare în cazul recepţiilor. Pregătirile pentru desfășurarea unui seminar sau trening, de asemenea, reprezintă o parte componentă a activității companiei, care contribuie la ridicarea randamentului și nivelului de calificare a fiecărui angajat. Reieșind din acestea, specialiștii Select Banquet Hall, au plăcerea de a Vă prezenta servicii de organizare a conferințelor sau altor evenimente corporate într- o atmosferă plăcută pentru comunicare şi instruire. În dependență de ce include agenda zilei - seminare de instruire, training-uri de dezvoltare profesională sau prezentări, acestea se vor desfășura în corespundere cu preferințele clientului.

 

În oricare din variantele expuse mai sus, un conducător care își respectă propria persoană și propria afacere, ar trebui să țină cont de un aspect destul de important: grija pentru personalul din subordine. Excelența într-un anumit domeniu presupune mai mult decât o persoană - e nevoie de o echipă puternică. De exemplu, evenimentele corporative cu aplicarea Team Building-ului au o influență pozitivă asupra colegilor de serviciu, deoarece contactul real față-în-față va fi întotdeauna cea mai puternica modalitate de comunicare, inspirație și motivare a oamenilor.

 

Importanța seminarelor nu ar trebui să fie ignorată, iar organizarea acestora este condiționată de criterii mai stricte. Un eveniment modern de succes nu ar fi posibil fără aparataj tehnic performant. Vă punem la dispoziție o sală de conferință dotată cu o varietate de echipamente specializate profesionale, pentru buna desfășurare a oricărei activități: training, conferință sau prezentare, care se va desfășura la cel mai înalt nivel: ecrane de proiecție și proiectoare, internet WI-FI , sisteme audio și video, whiteboard, flipchart, microfoane Wireless, etc.

 

Deseori găzduim seminare de instruire și de prezentare a noilor tendințe și a experiențelor inovaționale în domeniul medicinii și a cosmetologiei, care se petrec cu scopul de a ridica nivelul de calificare a participanților.

 

În prezent, pe parcursul planificării evenimentelor corporate, unii organizatori întâmpină greutăți, deoarece mulți dintre ei nu cunosc care locații dispun de săli de conferințe ce ar putea îndeplini toate cerințele necesare pentru o desfășurare cu succes a proiectului în cauză. Dacă sunteți în căutarea uneia dintre cele mai bune săli de banchete din Chișinău, complexul Select Banquet Hall, Vă așteaptă!

 

Echipa noastră de specialiști Vă propune serviciile sale pentru o planificare eficientă a evenimentelor de acest tip. Decorarea sălilor va fi realizată în corespundere cu tematica activității ce va urma. Vom concretiza din timp toate detaliile și doleanțele conducătorilor, și vom veni și cu ideile noastre creative pentru ca totul să decurgă la nivelul cel mai înalt.

 

Training-urile trebuie să fie relevante, informative și interesante. Și după astfel de activități, colectivul de muncă are nevoie de o relaxare.

 

Select Banquet Hall este alegerea perfectă pentru a obţine un randament maxim dintr-un eveniment ce presupune rafinament şi amploare. În localul nostru puteți comanda o petrecere corporate cu participarea vedetelor autohtone și de peste hotare. Într-o atmosferă distinsă și informală Veți avea parte de momente artistice spectaculoase precum si cele mai variate si elegante meniuri de băuturi și bucate.

galerie

X

Date de contact

scrieti-ne
Successfully sent!!
Gasiti-ne pe harta

Adresa:

STR. MIRCEA CEL BATRIN 21 MUN. CHISINAU

Telefoanele:

Моб: 069-500-900

Тел: 022-858-580

Факс: 022-858-595

е-mail:

office@select.md