069 500 900
  • Select Banquet Hall
  • Select Banquet Hall
  • Select Banquet Hall
  • Select Banquet Hall
  • Select Banquet Hall
  • Select Banquet Hall

Select Banquet Hall

Select Banquet Hall
Select Banquet Hall
Select Banquet Hall
Select Banquet Hall

Vă invităm să vizitați restaurantul nostru  -  Select Banquet Hall, care este reprezentat de trei săli de banchete luxoase: Select, Fusion și Neoclasic. Fiecare din ele se deosebește printr-un decor unic și plin de originalitate, deoarece fiecare detaliu al interiorului a fost gândit de designerii noștri în așa fel încât Dumneavoastră să vă puteți bucura la maxim de o ambianță festivă confortabilă și rafinată!

Restaurantul nostru vă stă la dispoziție pentru orice tip de eveniment si de orice amploare. Este locația ideală atât pentru petreceri corporative, cât și pentru evenimente private. Aici puteți organiza, într-un cadru select, conferințe, întâlniri de afaceri, congrese și prezentări, dar și nunţi, zile de naștere, revelioane, petreceri de familie și multe alte momente special din viața Dumneavoastră.

Select Banquet Hall este considerat a fi unul dintre cele mai bune și mai solicitate restaurante din Chișinău. Pe teritoriul complexului se află două terase unde aveți posibilitatea de a petrece clipe plăcute în aer liber. La intrarea în restaurant este amplasat un havuz decorativ, la care invitații pot face poze până la începerea petrecerii de milioane. De asemenea, pentru comoditatea oaspeților, restaurantul oferă o parcare privată cu o capacitate de 40 locuri.

Dacă sunteți în căutarea unei săli de banchete în Chișinău, pentru a organiza un eveniment festiv, prezentăm atenţiei Dumneavoastră o listă cu caracteristicile sălilor Select Banquet Hall. Acestea se deosebesc prin tipul de amenajare, dimensiuni și capacități optim adaptate numărului de invitați pentru fiecare eveniment.

 

Capacitatea sălilor de banchete:

- SELECT: 15-30 persoane.

- NEOCLASIC: 60-100 persoane

- FUSION: 120-250 persoane

 

Astfel, închiriind una dintre cele mai bune săli de banchete în Chișinău, confortul Dumneavoastră va fi asigurat de:

- Sistem de ventilare și aer condiţionat automat;

- Sunet acustic de înaltă calitate;

- Sistem de iluminare LED, cu un spectru amplu de efecte speciale;

- Proiector cu ecran de 2x3m pentru prezentarea fotografiilor, video, slide-show-urilor sau a unei istorii de dragoste; videouri;  

- Wi-Fi. 


În holul unuia dintre cele mai bune restaurante din Chișinău, vă puteți relaxa pe o canapea moale şi confortabilă admirând aranjamentele florale. De asemenea, suntem încântați să oferim oaspeților noştri o varietate bogată de decorațiuni, cu detalii de o frumuseţe deosebită. Pentru comoditatea oaspeților, noi am instalat un panou cu lista invitaților și așezarea acestora la mese. În cazul în care, banchetul va dura mai mult timp, punem la dispoziția Dumneavoastră un spațiu de joacă pentru copii. Această cameră este amenajată cu tot de ce are nevoie copilul Dumneavoastră pentru a se simţi confortabil și în siguranță (jucării, fotbal de masă, televizor, saltele etc.).

Și în cele din urmă, special pentru tinerii căsătoriți, oferim o cameră într-un hotel de cinci stele, care dispune de un dormitor confortabil, baie, televizor, și safeu. Siguranța Dumneavoastră este asigurată de serviciul de paza și securitate al hotelului. De aceea, nu ezitați să ne contactați și să rezervați chiar acum, evenimentul mult visat la cea mai bună sală de banchete din Chişinău!

Săli

X

Sunteti gata sa rezervati locuri ?

Sunati 069-500 900!

Oferta speciala

Date de contact

scrieti-ne
Successfully sent!!
Gasiti-ne pe harta

Adresa:

STR. MIRCEA CEL BATRIN 21 MUN. CHISINAU

Telefoanele:

Моб: 069-500-900

Тел: 022-858-580

Факс: 022-858-595

е-mail:

office@select.md

 

Color Options: