CE ROL ARE MENIUL LA NUNTĂ

Lista de bucate şi tacâmuri care vor fi servite pe mesele nuntaşilor constituie piatra de temelie pentru buna dispoziţie şi veselia întregului eveniment. Un meniu de nuntă reuşit trebuie să ia în calcul atât cantitatea de mâncare care va fi servită la mese cât şi calităţile gustative şi asortimentul variat.

 

Este foarte indicat să degustaţi specialităţile care doriţi să le aveţi pe masa de nuntă pentru a avea o impresie mai clară asupra gustului, aromei şi aspectului bucatelor. De obicei bucătarii sălii de banchet vă vor recomanda anumite specialităţi care sunt mai populare sau merg bine împreună. Însă nu vă limitaţi doar la acestea. Meniul la nunta dvs. îl alcătuiţi dvs. aşa că puteţi experimenta tot felul de combinaţii între specialităţile noastre tradiţionale, moldoveneşti şi cele străine. Totuşi, nu este bine să exageraţi din punctul acesta de vedere pentru că s-ar putea să le provocați invitaţilor tulburări digestive sau chiar intoxicaţii alimentare. Suntem siguri că nu doriţi ca invitaţii dvs. să-şi petreacă toată seara la toaletă sau mai rău, la spital.

 

Un restaurant de evenimente care se respectă îşi va consilia clienții pe tema meniului de nuntă şi va acorda cele mai bune sfaturi pentru a avea o nuntă reuşită. Începând de la aperitiv şi până la tăierea tortului, toate bucatele trebuie îmbinate armonios între ele şi mai ales cu băuturile care le însoţesc. Nu trebuie uitaţi nici cei mici. Meniul de nuntă al restaurantului trebuie să conţină în mod obligatoriu şi specialităţi pentru copii.