ORGANIZAREA UNUI BOTEZ LA RESTAURANT

Unul dintre cele mai fericite evenimente din viaţa unui cuplu este venirea pe lume a copilului, motiv de mare bucurie şi fericire. Botezul este un eveniment ce trebuie sărbătorit neapărat, aşa cum spune tradiţia noastră ortodoxă. O gamă largă de săli de banchet şi restaurante pentru botez pot deveni gazda perfectă pentru un asemenea eveniment. Însă, înainte de a face o alegere trebuie să studiaţi în detaliu ofertele şi pachetele de servicii oferite de diverse localuri.

 

În primul rând, încercaţi să cunoaşteţi cât mai exact numărul de invitaţi care vor participa la botez pentru a rezerva o sală de ceremonii de dimensiunile potrivite. În Chişinău veţi putea găsi un restaurant pentru botez cu capacitatea de care aveţi nevoie, de la localuri pentru doar câteva persoane până la săli de evenimente care pot găzdui 250 de persoane sau chiar mai multe. O idee bună în acest sens o reprezintă complexul Select Banquet Hall, care vă poate oferi 3 restaurante pentru botez de dimensiuni diferite. Fie că optaţi pentru sala Fusion, Neoclasic sau Select, în fiecare caz vă veţi bucura de o deservire şi o organizare impecabilă a botezului dvs. Fiind un complex de restaurante în Chişinău, amplasat intr-o zonă centrală, localurile Select se evidenţiază prin eleganţă şi rafinament.

 

Nu uitaţi să vă ocupaţi de alegerea meniului. Specialităţile şi bucatele care se pun pe masă la botezuri se deosebesc de acelea pentru alte evenimente. Consultaţi-vă cu bucătarii şi reprezentanţii localului sau restaurantului de botez pentru a selecta un meniu adecvat evenimentului dvs.