Impresiile invitaților de la lansarea Select Filarmonica

select filarmonica, Restaurantul Select

La evenimentul de lansare аl sălii Select Filarmonica am avut alături prieteni, colegi de breaslă, parteneri care ne susțin activitatea și ne motivează să creștem. Atmosfera la eveniment a fost minunată, datorită oamenilor deosebiți pe care i-am avut drept invitați. Moderatori, muzicanți, decoratori, dansatori, DJ – toți acești oameni speciali au avut o seară deosebită, pentru că s-au adunat toți împreună nu la lucru, ca de obicei, ci la o seară de suflet. Am cules cele mai interesante impresii ale invitaților noștri și vă invităm să descoperiți cum a fost la Select Filarmonica Grand Opening prin prisma oaspeților noștri.

select Filarmonica, sala de nunti

Daniela Banar, moderatoare

Un eveniment extraordinar , într-un local superb! Am fost impresionată de stilistica localului , culorile și decorul creează o atmosferă deosebită, dar meniul a fost o desăvârșire mai ales Terina de Somon! Mulțumesc mult pentru invitație, am avut o deosebită plăcere să fiu prezentă la deschidere, voi recomanda și în continuare restaurantul Select deja și cu o locație nouă! Vă doresc mult succes și prosperitate în continuare, multe evenimente frumoase a căror gazdă va fi Restaurantul Select!

 

Select Filarmonica, sala de evenimenteGabriela Olaru şi Taraf Moldova

Restaurantul Select Filarmonica este un local original ce a depăşit aşteptările noastre. Localul are un meniu foarte bogat şi cu bun gust. Administraţia şi personalul acestui restaurant sunt oameni drăguţi, atenţi şi foarte muncitori, au o bună disciplină şi organizare în toate. Am rămas plăcut surprinşi şi recomandăm tuturor prietenilor şi colegilor acest local deosebit.

 

Select Filarmonica, sala de nunti

Victorița Vițu, wedding planner

Am avut plăcerea să fiu prezentă la inaugurarea noii săli a Restaurantului Select – Restaurant Select Filarmonica. E o locație perfectă pentru petreceri și cu o deservire impecabilă. Cu o bucătărie extraordinară și un personal foarte atent. Încântată de fiecare detaliu și de o organizare la cea mai înalt nivel ❤️❤️❤️ Am putut savura din bucatele delicioase pregătite de bravii bucătari. Mulțumim gazdei de invitație.

 

Ne bucurăm foarte mult că am reușit să suplinim așteptările oaspeților noștri și o facem la fiecare eveniment organizat în cadrul Restaurantului Select. Sala de banchet Select Filarmonica vă stă la dispoziție pentru orice eveniment de familie sau corporate și chiar dacă este o locație nouă – deservirea impecabilă și atitudinea profesionistă este filosofia noastră de lucru!