069 500 900

SALA SELECT. TUR VIRTUAL

SALA SELECT

Dacă sunteți în căutarea unei săli de banchete pentru orice eveniment remarcabil din viața Dumneavoastră, Vă recomandăm Select Banquet Hall, care este unul dintre cele mai solicitate restaurante din Chișinău. Complexul dispune de trei săli confortabile și terase care asigură oaspeților relaxare maximă la cel mai înalt nivel. De aceea, dacă doriți să organizați un banchet într-o atmosferă plăcută și rafinată, atunci sala de banchete Select este locația perfectă.

 

Sala are o capacitate de 15-30 persoane. Interiorul sălii este conceput într-un stil clasic italian, care-i oferă eleganță și romantism. Este locația ideală pentru a petrece evenimente corporative, zile de naștere sau nunți, unde vor fi invitate doar persoanele cele mai apropiate.

 

Abordăm cu seriozitate și responsabilitate orice comandă de organizare de evenimente. În sala mică Select veţi avea parte de o seară festivă minunată, într o atmosferă specială, pentru ca oaspeții Dumneavoastră să rămână încântați și să petrecă o seară memorabilă. Pe lângă sălile de banchet, restaurantul dispune şi de o terasă, de aceea dacă doriți să organizați un banchet la aer liber, localul nostru vă oferă această posibilitate.

 

Sala noastră de banchete este deservită doar de un personal cu înaltă calificare în domeniu, capabil să intuiasca şi să îndeplineasca toate doleanţele oaspeţilor. Experienţa acumulată ne permite să afirmăm că vizitatorii noștri vor fi mereu multumiți de calitatea serviciilor noastre. Bucătarul Vă va delecta gustul cu bucate deosebite şi Vă va surprinde cu oformarea acestora.Meniul restaurantul oferă o varitate de delicatese mediteraneene. De exemplu, veţi avea şansa să savuraţi aşa delicii culinare ca: Magret de rată Terină de peşte şi Confit de gâscă. De asemenea, avem plăcerea să vă propunem Salată cu steak de porc şi sos Gorgonzolla, salata Caprese şi Piersic prosciutto. Aceste preparate delicioase şi multe altele, Vă aşteaptă la orice eveniment festiv pe care-l veţi petrece în confortabila sală Select, decorată în stil classic Italian.

 

Dacă planificaţi să organizaţi un eveniment important din viaţa Dumneavostră, aveţi o mare alegere de săli de banchete în Chişinău. Vizitaţi Select Banquet Hall şi veţi avea parte de o sărbătoare de vis!

galerie

X

Date de contact

scrieti-ne
Successfully sent!!
Gasiti-ne pe harta

Adresa:

STR. MIRCEA CEL BATRIN 21 MUN. CHISINAU

Telefoanele:

Моб: 069-500-900

Тел: 022-858-580

Факс: 022-858-595

е-mail:

office@select.md