069 500 900

Select Banquet Hall - Organizare petreceri in restaurant Chisinau


Atunci când apelaţi la o firmă de organizare petreceri este bine să ţineţi cont de câteva amănunte care vă vor ajuta să organizaţi evenimentul dvs. În primul rând este bine să alegeţi o sală de ceremonii care corespunde cu necesităţile dvs. în ceea ce priveşte numărul de invitaţi la petrecere. O petrecere cu mulţi invitaţi va solicita o sală de evenimente încăpătoare unde să existe posibilitatea de a lua masa, de a dansa şi de a socializa cu ceilalţi participanţi la eveniment. Un eveniment de dimensiuni mai mici poate fi organizat într-o locaţie mai restrânsă, de tip cafenea.

 

Decorarea sălii de banchet şi a mesei festive este un aspect important în organizarea oricărei petreceri. La acest capitol posibilităţile şi opţiunile sunt practic nelimitate, totul depinzând de alegerea firmei organizatoare, de bugetul şi fantezia dvs.  Majoritatea companiilor care prestează servicii de organizare petreceri şi evenimente dispun de personal calificat pentru coordonarea şi realizarea aranjamentelor. Indiferent de firma pe care o veţi alege, la sigur veţi primi cele mai bune sfaturi raportate la preferinţele şi particularităţile individuale ale evenimentului dvs.

 

Preţurile sunt cel puţin la fel de variate ca şi serviciile oferite. În general tipul de petrecere contribuie decisiv la preţul final pentru organizarea evenimentului. Astfel, organizarea unei petrecerii pentru copii va presupune un cost diferit faţă de organizarea unei petrecerii corporative cu mulţi invitaţi. Date de contact

scrieti-ne
Successfully sent!!
Gasiti-ne pe harta

Adresa:

STR. MIRCEA CEL BATRIN 21 MUN. CHISINAU

Telefoanele:

Моб: 069-500-900

Тел: 022-858-580

Факс: 022-858-595

е-mail:

office@select.md