069 500 900

Sala de banchete Chisinau - Select Banquet Hall - Organizarea si decoratiuni pentru nunta


Orice nuntă se deosebeşte şi se remarcă prin decoraţiunile sau aranjamentele originale care fac ca evenimentul să fie ceva cu adevărat memorabil. Pentru a vă asigura că veţi avea o petrecere unică şi originală trebuie să contractaţi o firmă specializată pentru organizarea nunţii dvs.

 

Puteţi găsi cu uşurinţă o sală de banchete în Chişinău care să satisfacă preferinţele şi dorinţele dvs. în materie de organizare petreceri.  Este bine să studiaţi cât mai multe oferte pentru că diversitatea de servicii şi opţiuni este dea dreptul impresionantă. Mai mult ca sigur veţi întâmpina dificultăţi în a alege cele mai potrivite decoraţiuni pt nuntă.  În aşa cazuri este bine să solicitaţi ajutor din partea firmei organizatoare şi să cereţi sfatul persoanelor responsabile cu amenajarea şi decorarea localului.

 

Un loc aparte în planul de decoraţiuni pentru nuntă îl are masa festivă, care trebuie să prezinte o abundenţă de culori, arome şi gusturi.  Cele mai multe firme oferă posibilitatea de a alege şi selecta specialităţile ce vor fi incluse în meniul evenimentului dvs. În acest mod puteţi să alegeţi acele bucate şi preparate care ştiţi că se vor bucura de aprecierea invitaţilor dvs.

 

Printre alte facilităţi şi servicii oferite de firmele de organizare evenimente corporate se numără şi posibilitatea de a parca maşina într-un loc special rezervat, locuri de joacă pentru copii, spaţii pentru relaxare şi destindere etc. Toate acestea sunt oferite pentru a spori confortul invitaţilor şi pentru a asigura desfăşurarea cu succes a oricărui eveniment. Date de contact

scrieti-ne
Successfully sent!!
Gasiti-ne pe harta

Adresa:

STR. MIRCEA CEL BATRIN 21 MUN. CHISINAU

Telefoanele:

Моб: 069-500-900

Тел: 022-858-580

Факс: 022-858-595

е-mail:

office@select.md