069 500 900

Cele mai exclusive Banchete în Chişinău


Chişinăul este un oraş care trăieşte, munceşte şi petrece non-stop.  În fiecare zi şi mai ales în fiecare sfârşit de săptămână restaurantele şi sălile de evenimente sunt luate cu asalt de către cei care au o întrunire , un banchet, o serbare sau o nuntă. Localurile în care se ţin astfel de evenimente se întrec in a veni cu cele mai originale şi mai exclusive oferte pentru organizarea de banchete şi petreceri.

 

Pentru a organiza un banchet reuşit trebuie luate în calcul şi puse la punct foarte multe detalii. De aceea este bine să apelaţi la nişte organizatori de evenimente profesionişti care pot prelua multe din sarcinile obositoare şi aspectele agasante legate de organizarea şi desfăşurarea banchetului. Crearea unei ambianţe plăcute, deservirea impecabilă a clienţilor şi meniul cât mai variat sunt garanţia reuşitei oricărui eveniment. Însă găsirea unui restaurant în Chişinău care să corespundă exigenţelor dvs este de multe ori anevoioasă.

 

O soluţie excelentă în acest sens o poate reprezenta Select Banquet Hall, un complex exclusivist alcătuit din 3 săli de evenimente de dimensiuni diferite pentru cele mai diverse serbări, banchete sau conferinţe. Fiecare dintre cele 3 săli îşi are propriul stil, care totodată permite şi o flexibilitate generoasă privind aranjamentele şi decoraţiunile pentru eveniment. Construite cu un rafinament şi o eleganţă aparte, localurile Select sunt oricând o alegere potrivită pentru cei ce caută o sală de banchete în ChişinăuDate de contact

scrieti-ne
Successfully sent!!
Gasiti-ne pe harta

Adresa:

STR. MIRCEA CEL BATRIN 21 MUN. CHISINAU

Telefoanele:

Моб: 069-500-900

Тел: 022-858-580

Факс: 022-858-595

е-mail:

office@select.md