069 500 900

Ziua de naştere în Restaurantul Select

Ziua de naştere aduce multă bucurie şi surprize plăcute de la persoanele dragi. Cu toate acestea, în ajunul acestui eveniment, apare întrebarea: cum să sărbătorim aniversarea? Este o întrebare binevenită, deoarece urmează să organizați o seară plină de chef și veselie în care să Vă simțiți extraordinar în compania oaspeților Dumneavoastră. Cea mai bună alegere ar fi să comandați un banchet într-un restaurant bun, unde o echipă de profesioniști vor avea grijă ca acest moment deosebit să fie organizat la cel mai înalt nivel.

Ofertele Restaurantului Select pentru omagiaţi

Sălile restaurantului nostru sunt concepute pentru evenimente de orice tip și orice amploare – de la banchete corporative mici până la nunţi grandioase. Aveţi posibilitatea de a comanda sala mică pentru zile de naştere, în cazul în care numărul invitaţilor nu depăşeşte 30 de persoane. Sala este decorată într-un stil romantic, creând o atmosferă caldă și prietenoasă pentru a petrece conversaţii plăcute.

Specialiștii noștri Vă vin în ajutor pentru a crea un meniu bogat care va încânta oaspeții Dumneavoastră prin diversitatea deliciilor gastronomice. Opțiunea perfectă ar fi bucătăria mediteraneană, care se evidențiază prin următoarele:

  • Abundenţă de peşte şi fructe de mare;
  • Fructe și legume proaspete precum şi diverse salate preparate din acestea;
  • Utilizarea de condimente aromate şi verdeaţă proaspătă.

Bucatele uşoare, savuroase şi variate ale bucătăriei mediteraneene vor satisface preferințele tuturor oaspeţilor. Multe cafenele din Chişinău servesc bucate tradiţionale caracteristice regiunii Europei de Sud, însă numai la noi Veţi putea savura pe deplin gustul acestor splendori culinare!

De deservirea banchetului se ocupă personalul cu capabilităţi incontestabile, care se va ocupa de toate momentele organizatorice, iar Dumneavoastră nu Vă rămâne decât să primiți plăcere de la petrecere în timp ce noi ne îndeplinim meseria!

Pentru doritorii de a petrece cu ocazia zilei de naştere, un banchet de 30 persoane în localul nostru, oferim o reducere de 10% de la costul total al banchetului. Punctul culminant al festivităţii îl va reprezenta surpriza din partea restaurantului – un tort cadou!

Banchete în Chișinău

Dacă sunteți în căutarea unui restaurant elegant în Chișinău pentru a sărbători nunta, ziua de naştere sau un eveniment corporativ – Vă punem la dispoziție trei săli diferite la alegere, preparate din bucătăria europeană, deservire impecabilă și o politică de prețuri flexibilă. Restaurantul Select deja de mai mulţi ani creează clienților săi ceremonii de neuitat. Deţinem o reputație excelentă şi o vastă experiență în organizarea evenimentelor. Vă așteptăm!

Date de contact

scrieti-ne
Successfully sent!!
Gasiti-ne pe harta

Adresa:

STR. MIRCEA CEL BATRIN 21 MUN. CHISINAU

Telefoanele:

Моб: 069-500-900

Тел: 022-858-580

Факс: 022-858-595

е-mail:

office@select.md