069 500 900

VINO SĂ LUCREZI ÎN CEL MAI BUN RESTAURANT DIN CHIȘINĂU

Căutați de lucru în Moldova? Doriți să activați într-un restaurant de prestigiu și Vă interesează un post de barman sau chelner în Chișinău? Sunteți o persoană ambițioasă, plină de energie și căutați oportunitatea de a Vă demonstra abilităţile și potențialul artistic, atunci restaurantul Select este ceea de ce aveți nevoie. Aici aveți posibilitatea de a acumula experiență profesională, de a Vă manifesta creativitatea și de a Vă construi o carieră de succes. Oferim locuri de muncă dintre cele mai diverse. De exemplu, postul de chelner de banchete în Chișinău este destul de solicitant.

Anunțăm selectarea de noi colaboratori în localul nostru. Suntem în căutarea unui manager restaurant versatil, dinamic, cu aptitudini excelente de comunicare, capabil să motiveze personalul și să supravegheze toate activitățile. De asemenea, sunt disponibile locuri de muncă de bucătar. Avem nevoie de persoane cu o vastă experiență în domeniu, ambițioși, perseverenți și responsabili. Restaurantul nostru Vă asigură mediul perfect pentru a învăța lucruri noi și de a Vă perfecționa continuu propriile competențe. Dacă sunteți pregătit pentru a Vă dedica meseriei, aveți capacitate foarte bună de organizare și de automotivare și sunteți dispus să faceți tot posibilul pentru a Vă atinge obiectivele – sunteți persoana de care avem nevoie. Avem oferte de angajare bucătar calificat și de chelneri experimentați, serviabili și operativi. Grăbiți-vă și nu ratați ocazia unui loc de muncă avantajos.

Întotdeauna se pot găsi locuri de munca în restaurante, însă doar la noi veți avea parte de condiții plăcute și de atitudine pozitivă și conciliantă în relațiile cu colegii. Sunteți binevenit în echipa noastră prietenoasă.

Dacă sunteți cointeresat de ofertele restaurantului Select, nu ezitați să completați chestionarul de angajare. Suntem întotdeauna bucuroși de noi colaboratori!

La moment avem nevoie de:                Administrator restaurant

Chelner

Bucătar

Откликнуться на вакансию

Resume:

Date de contact

scrieti-ne
Successfully sent!!
Gasiti-ne pe harta

Adresa:

STR. MIRCEA CEL BATRIN 21 MUN. CHISINAU

Telefoanele:

Моб: 069-500-900

Тел: 022-858-580

Факс: 022-858-595

е-mail:

office@select.md