069 500 900

Bar Show Sevice

Fiecare din noi este fascinat de tot ceea ce înseamnă spectacol, de aceea întotdeauna tindem să ne orientăm spre frumos şi neobişnuit. Retaurantul Select Banquet Hall propune spre atenția Dumneavoastră un barman show excepțional, oferit de experți talentați în acest domeniu. O echipă de barmani profesioniști Vă vor demonstra o abilitate cu adevărat feerică de a face cascadorii de neimaginat, care vor conferi ceremoniei Dumneavoastră o atmosferă de sărbătoare. Invitații vor avea posibilitatea de lua cunoștință cu meniul de cocktail-uri, unde se vor regăsi o colecție dintre cele mai gustoase, celebre și ademenitoare băuturi.

 

Complexul nostru Vă pune la dispoziție cei mai calificați barmani din republica Moldova, care au câștigat locuri de frunte în concursuri naționale și internaționale. Serviciile bar show pot fi solicitate în cadrul evenimentelor de orice tip și orice amploare: nuntă, zi de naștere, botez, petrecere corporate sau bal de absolvire. Noi Vă garantăm un barman show absolut unic din punct de vedere al tehnicii și al divertismentului.

 

Vă așteaptă elemente de acrobație complicate și un show demonstrativ spectaculos care îmbinate armonios cu ritmurile muzicii de club,vor crea o atmosfera intensă și plină de energie. Această explozie de emoții va avea asupra oaspeţilor Dumneavoastră un efect de senzație.

 

De asemenea, Vă propunem o serie de cocktail-uri alcoolice sau non-alcoolice şi mixuri ingenioase din băuturi cu caractere si proprietăți diferite. Comandând în restaurantul nostru cea mai bună sală de banchete din Chişinău Veţi avea parte de un moment artistic fenomenal, care cu siguranţă va rămâne în memoria Dumneavoastră pentru mult timp.

 

Astfel, în sala de nuntă se amenajează un spațiu pentru show, complet utilat cu tot de ce are nevoie un barman profesionist pentru prepararea şi servirea unor licori excepţionale: diferite băuturi spirtoase, și răcoritoare, pahare tip, shaker,scafă și clește pentru gheață, mudler, jigger, strainer și lingurițe de bar. Arome inedite, băuturi savuroase, jonglerii și tehnici de preparare spectaculoase și multe surprize plăcute vor crea atmosfera perfectă pentru distracție și amuzament, discuții, rânduri de shot-uri, și bineînțeles multe cocktail-uri.

 

Dacă planificați un banchet, îl puteți condimenta cu un element de mare efect - un show barman inedit, oferit de echipa restaurantului Select Banquet Hall. Vă așteptăm!

Date de contact

scrieti-ne
Successfully sent!!
Gasiti-ne pe harta

Adresa:

STR. MIRCEA CEL BATRIN 21 MUN. CHISINAU

Telefoanele:

Моб: 069-500-900

Тел: 022-858-580

Факс: 022-858-595

е-mail:

office@select.md