069 500 900

UN CLIENT MULȚUMIT ESTE CEA MAI BUNĂ RECLAMĂ

Dacă în viața potențialului client se planifică o festivitate, este important să știți că notorietatea localului depinde în mare măsură de reputația acestuia. În special, dacă iniţiatorii evenimentului caută o sală de evenimente care să le ofere un cadru optim și să corespundă în totalitate așteptărilor lor. În așa cazuri, oamenii încearcă să afle detalii despre un restaurant sau altul, iar orice feedback negativ în adresa acestuia, poate influența decizia clienților. .

 

Atunci când am deschis Select Banquet Hall la Ciocana, am avut intenția să facem tot posibilul pentru ca clientul nostru să aibă parte de un banchet organizat în mod profesionist. În calitate de organizatori de evenimente acordăm atenţie tuturor detaliilor pentru a încânta atât gazdele, cât oaspeţii. Avem plăcerea să propunem clienților noștri un meniu cu o gamă variată de preparate tradiționale și internaționale și deservire de înaltă calitate, într-o sală de ceremonii cu o ambianță plăcută, elegantă şi plină de rafinament. La fel , vizitatorii beneficiază de parcare comodă cu o capacitate de 40 de locuri. .

 

Managerul Select Banquet Hall, Galina Cernei, a subliniat următoarele: ”Relația client-furnizor este una ineficientă dacă îi lipsește căldura sufletească”. Și a avut perfectă dreptate, deoarece în organizarea și deservirea banchetelor accentul se pune nu doar pe interacțiunea dintre client și furnizor. Secretul nostru constă în apropierea de client și strânsa colaborare cu acesta, ascultăm toate preferințele sale și încercăm să-i realizăm toate ideile, fie chiar și cu unele cedări din partea noastră. De exemplu, deseori oferim cadouri din partea localului, ceea ce aduce procesului de organizare a banchetelor căldură sufletească și înțelegere reciprocă..

 

Calitatea serviciilor depinde în mare măsură de nivelul de pregătire a personalului de deservire. Angajăm personal cu experiență, cu abilități de comunicare și desigur cu un aspect plăcut. De asemenea, angajații cu performanţe remarcabile sunt remunerați cu bonusuri. Veți fi plăcut surprinși de meniul restaurantului, pregătit cu iscusință de bucătarii noștri. Preparatele sunt de înaltă calitate, întotdeauna proaspete și au o prezentare excelentă. .

 

Pe lângă toate acestea, compania noastră se specializează pe organizarea serviciilor de catering pentru orice fel de eveniment, în cadrul restaurantului sau la locația clientului. Suntem pregătiți să onorăm orice comandă cu o atenție maximă și o deservire impecabilă, astfel încât banchetul Dumneavoastră să se desfășoare în condiții perfecte. .

 

Avem o atitudine serioasă față de fiecare client și fiecare eveniment, de aceea Select Banquet Hall este considerat unul din cele mai bune restaurante pentru nunți, este locul potrivit pentru o sărbătoare de poveste. Accentuăm faptul că localul nostru a obținut certificatul Organizaţiei Internaţionale de Standardizare ISO 9001C (categoria: calitatea sistemului de management) și ISO 22000 (categoria: sistemul de management al calității și siguranței alimentelor).Suntem unicul restaurant pentru nunți care a trecut acest audit. Acest lucru semnifică că deținem întâietatea demonstrată prin calitatea serviciilor și preparatelor noastre.

Date de contact

scrieti-ne
Successfully sent!!
Gasiti-ne pe harta

Adresa:

STR. MIRCEA CEL BATRIN 21 MUN. CHISINAU

Telefoanele:

Моб: 069-500-900

Тел: 022-858-580

Факс: 022-858-595

е-mail:

office@select.md